No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

UAB „GeoNovus“ offers job:

Company currently have no active job offers

UAB „GeoNovus“

UAB „GeoNovus“ - tai įmonė, teikianti matavimo ir skenavimo sprendimus šių sričių profesionalams. Kompanijos asortimente rasite platų inovatyvių sprendimų pasirinkimą: bepiločius orlaivius (dronai), tacheometrus, GPS imtuvus, GNSS sistemas, monitoringo sprendimus, antžeminius 3D skenerius, Lidar sistemas, nivelyrus, sprendimus GIS ir BIM procesams.

Nuo 2008 m. dirbančios kompanijos siekis - pateikti savo klientams optimalų galutinį sprendimą iš „vienų rankų“. Įmonė siūlo pilną aptarnavimą: nuo įrangos įsigijimo ar nuomos iki mokymų, prietaisų palaikymo, diagnostikos ar kalibravimo. „GeoNovus“ atlieka autorizuotą matavimo prietaisų garantinį ir pogarantinį remontą bei ruošia prietaisus valstybinei metrologinei patikrai.

Įmonė nuolat investuoja į darbuotojų mokymus ir techninę įrangą, skirtą kokybiškai atlikti darbus.

UAB „GeoNovus“ yra šių įmonių oficialus atstovas Lietuvoje:

  • Trimble (JAV) - tikslieji geodeziniai prietaisai, GPS, GNSS sistemos, jūrinės navigacijos sistemos, tacheometrai, skaitmeniniai nivelyrai, bepiločiai aerokartografavimo lėktuvai, dronai, fotogrametrinė, geodezinė ir architektūrinė programinė įranga ir kt.
  • DJI Enterprise (Kinija) - bepiločių orlaivių (dronų, UAS, UAV) ir jiems skirtų kamerų, priedų gamintojas.
  • SketchUp (JAV) - populiariausia pasaulyje 3D modeliavimo programinė įranga architektams, dizaineriams, baldininkams.
  • Spectra Precision (JAV) - optiniai ir lazeriniai nivelyrai, lazeriniai atstumų matuokliai, kita statybinė matavimo technika ir priedai.