No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Creditinfo Lietuva“

AKTYVIŲ PARDAVIMŲ TELEFONU VADYBININKAS (-Ė)

600-1100 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Creditinfo Lietuva“

Vertės pasiūlymas:

Mes dirbame puikiai įrengtame biure, laisvai planuojame savo darbo laiką, smagiai leidžiame poilsio pertraukėles. Pas mus veikia efektyvi finansinio motyvavimo sistema. Esame vienas kitą palaikanti komanda.
Mums patinka būti pasaulyje žinomos kompanijos dalimi, naudojamės didžiule potencialių klientų duomenų baze ir parduodame įmonėms, žinančioms kredito reitingo svarbą.

Kviečiame tapti mūsų kolektyvo nariu. Siųskite savo gyvenimo aprašymą (C.V.), o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai

Atsakomybių sritys:

Tikimės, kad pasieksite pardavimo planuose numatytų rezultatų. Teks telefonu užmegzti santykį su potencialiu klientu, išnalizuoti kliento lūkestį, kokybiškai pristatyti Creditinfo paslaugas ir parduoti.
Suteiksime pakankamai žinių apie produktus ir netgi galėsite pasirinkti, kuriuos produktus pardavinėti norėtumėte. Pasidomėkite:

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Atkaklumas siekiant užsibrėžtų rezultatų; sklandi, taisyklinga kalba, raštingumas; nuoširdus noras bendradarbiauti su klientu, parduodant jam naudingą paslaugą, ir gera nuotaika. Tikimės, kad turite derybų įgūdžių, puikiai dirbate kompiuteriu, o Jūsų aktyvių pardavimų patirtį laikysime privalumu.

Atlyginimas

600-1100 €/mėn. į rankas
UAB „Creditinfo Lietuva“
strongest_in_lithuania

UAB „Creditinfo Lietuva“

UAB „Creditinfo Lietuva“ – tai vienintelis Lietuvoje veikiantis kredito biuras, kuris savo veiklą pradėjo 2000 metais komercinių bankų, lizingo ir telekomunikacijų bendrovių iniciatyva. Creditinfo biurai šiuo metu veikia daugiau, nei 33 pasaulio valstybėse. Kas gi yra kredito biuras? Tai įmonė, kuri iš įvairių teisėtų šaltinių (valstybinių registrų, valstybinių informacinių sistemų, spaudos ir t.t.) renka ir sistemina informaciją apie žmonių ir įmonių finansinius įsipareigojimus, jų mokėjimo įpročius, finansinę būklę bei kitą svarbią informaciją, galinčią padėti priimti pagrįstą kreditavimo sprendimą.
Daugiau apie kredito biurą Creditinfo – mūsų internetinėje svetainėje
informacija apie UAB „Creditinfo Lietuva“
4174 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
42
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2020 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2369 €
25% uždirba 2369-3336 €
25% uždirba 3336-5033 €
25% uždirba nuo 5033 €