No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Finkona“

APSKAITININKĖ (-AS)

700-900 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „Finkona“

Pasiūlymas Jums

Kviečiame Jus ilgalaikei karjerai patikimoje, sėkmingoje ir klientų vertinamoje kompanijoje. Užtikrinsime patogias sąlygas darbui modernioje erdvėje, kolegų pagalbą ir palaikymą, galimybę dalyvauti mokymuose ir nuolat kelti profesinę kvalifikaciją, jaukias kolektyvo tradicijas; sąžiningą atlyginimą ir įkvepiančias motyvacijos priemones.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Šiame darbe vykdysite pirminių dokumentų apskaitą iki finansinės atskaitomybės (pirkimo, pardavimo sąskaitos - faktūros, banko išrašų suvedimas, skolų derinimas, darbo užmokesčio apskaita ir PVM apskaita (ISAF, PVM deklaracijų parengimas ir pan.)), taip pat - profesionaliai bendrausite su klientais, pagelbėsite vyr. buhalteriui. Apskaitą tvarkome Rivilės programa, vis daugiau procesų automatizuojame – taip turėsite daugiau laiko įdomioms užduotims ir tobulėjimui. Išsamiau - susitikimo metu.

Lūkesčiai kompetencijai

Tikimės, kad turite išsilavinimą, susijusį su buhalterija, panašaus darbo patirties ir galite dirbti Rivilės programa, nuoširdžiai norite gilinti savo žinias ir kruopščiai, tvarkingai, atsakingai bei laiku vykdote užduotis; esate malonus, bendraujantis žmogus, kuriuo galima pasitikėti.
Susipažinkime - siųskite savo CV jau dabar.

Atlyginimas

700-900 €/mėn. į rankas
Taikome motyvacijos priemones, kasmet atlyginimą peržiūrime.
UAB „Finkona“

UAB „Finkona“

UAB „Finkona“ –jau daugiau, nei 12 metų sėkmingai veikianti įmonė. Esame ambicinga, į klientą orientuota įmonė, teikianti buhalterinės apskaitos, verslo analitikos ir darbų saugos paslaugas – patikimas partneris, siekiantis ilgalaikio bendradarbiavimo. Vadovaujamės profesionalumo ir aukštos kokybės kriterijais, bei užtikriname visų įmonės finansinių ir veiklos duomenų konfidencialumą. Klientų teigiamos rekomendacijos mus įkvepia ir motyvuoja ambicingai siekti išsikeltų tikslų. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
Finkona - įkvepiantys sprendimai!
Į šaunią komandą kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Finkona“
1434 €
Vid. atlyginimas bruto
21
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2022 m.