No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta finansų kategorijoje
SEB

Ataskaitų analitikas (-ė) Finansų departamente

Vilnius - SEB

Darbo pobūdis

AB SEB banko Finansų departamentas kviečia iniciatyvų finansų srities specialistą,-ę prisijungti prie Atskaitomybės komandos. Sparčiai besikeičiantys bankų sektoriaus priežiūros reikalavimai bei vidiniai projektai, kuriais siekiama didesnio veiklos efektyvumo, šiuo metu yra pagrindiniai Finansų departamento iššūkiai ir uždaviniai, kuriems sklandžiai įgyvendinti reikalingas pro-aktyvus ir kompetentingas komandos narys.

Plačiau apie komandą:

Atskaitomybės skyrius yra atsakingas už ataskaitų rengimą bei teikimą priežiūros institucijoms (Europos centriniam bankui, Lietuvos bankui, Indėlių draudimo fondui, Mokesčių inspekcijai), grupės finansų padaliniui ir banko vadovybei. Pagrindinis skyriaus uždavinys – pagal reikalavimus parengti ir nustatytais terminais pateikti reikiamas ataskaitas.

Tavo atsakomybės sritys:

  • periodinių ataskaitų rengimas ir teikimas
  • ataskaitų reikalavimų išsiaiškinimas ir jų įgyvendinimas
  • ataskaitoms reikalingų duomenų analizė ir apdorojimas
  • bendradarbiavimas su priežiūros institucijomis, banko grupe, kitais padaliniais ataskaitų sudarymo, apskaitos, naujų produktų įvedimo klausimais
  • aktyvus įsitraukimas į vidinius banko projektus

Mes tikimės, kad Tu:

  • turi aukštąjį išsilavinimą finansų, ekonomikos ar vadybos srityje
  • turi patirties ataskaitų rengimo, audito ar apskaitos srityje
  • puikiai moki anglų kalbą (žodžiu ir raštu)
  • turi gerus darbo kompiuteriu įgūdžius
  • esi atidus ir atsakingas (gebi atlikti paskirtą užduotį iki galo, susiplanuoti periodines užduotis, laikytis darbų atlikimo terminų)
  • esi pro-aktyvus, inicijuoji reikiamus pokyčius, sieki veiklos efektyvumo

Būtų privalumas, jeigu:

  • išmanai finansų rinkos produktus (vertybinius popierius, finansines išvestines priemones ir kt.) ir/arba kitus banko produktus bei jų apskaitą
  • turi patirties su reguliuojamos srities reikalavimais
  • turi darbo su duomenų bazėmis įgūdžių

Jei sukaupei patirties ir žinių finansų srityje, o pokyčiai ir iššūkiai yra tavo kasdienės veiklos variklis, lauksime tavo gyvenimo aprašymo bei motyvacinio laiško iki 2019-07-17 d. Atsirinktus kandidatus kviečiamės į pokalbį nelaukdami skelbimo galiojimo pabaigos.
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta finansų kategorijoje
SEB

SEB

SEB yra daugiau nei pirmaujanti finansinių paslaugų organizacija. Mūsų ambicinga vizija – klientams ir visuomenei teikti pasaulinio lygio paslaugas. Todėl nuolat ieškome skirtingos patirties turinčių kolegų, nuo studentų ar ką tik mokslus baigusių iki patyrusių ekspertų.

Dažniausiai ieškome ekonomikos, verslo administravimo ir vadybos, bankininkystės, finansų ir apskaitos, IT specialistų. Tačiau mūsų gretose yra ir ne vienas matematikas, fizikas, mokytojas ir net gydytojas ar žurnalistas. Tad net jei tavo išsilavinimas ar studijos nesusijusios su finansais, tikime, kad daug dalykų gali išmokti pas mus, todėl pasidomėk galimybėmis!

Tuos, kurie nuosekliai siekia tikslo, sunkiai atsispiria iššūkiams, sugeba bendradarbiauti, kviečiame dirbti SEB grupėje – SEB banke, SEB grupės paslaugų centre Vilniuje ar kitose SEB grupės įmonėse Lietuvoje.

Prisijunkite prie mūsų komandos!

informacija apie SEB
3267 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
1462
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1912 €
25% uždirba 1912-2697 €
25% uždirba 2697-3924 €
25% uždirba nuo 3924 €