No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

Barmenas (-ė)

Nuo 5 €/val. Į rankas
Kaunas - UAB „Baltas melas“
Labas 😊👋

Turim du puikius "GENYS TAPROOM" barus Kaune ir geriausio alaus mieste. Alus bėga puikiai, augame, plečiamės ir ieškome naujo nario mūsų komandai - žmogaus, kuris prisidėtų prie teigiamos patirties ragaujant craft‘inius gėrimus, mylėtų alų, jaustųsi savo bare kaip namie ir suprastų, kad visuomet yra, ką išmokti bei sužinoti, net jei jau viską žinai. Ieškome barmeno/barmenės. Pareigos atsakingos, bet pažadame - bus įdomu. Plačiau apie darbo pobūdį susitikimo metu.

Ko mes tikimės?

  • Meilės ir pagarbos alui.
  • Meilės ir pagarbos darbo vietai.
  • Nepriekaištingo sąžiningumo.
  • Sveiko perfekcionizmo ir motyvacijos.
  • Gebėjimo dirbti komandoje.
Patirtis būtų milžiniškas privalumas, bet jei jos trūksta, noras dirbti ir išmokti mums rūpi labiau.

Ką už tai siūlome:

  • Darbo užmokestį nuo 5 Eur/val. į rankas priklausomai nuo darbo patirties, gebėjimų ir noro tobulėti.
  • Paskatų bei privilegijų netrūks, nes visuomet esame pasiruošę mokėti daugiau, jei gali padaryti daugiau.
  • Kartu su atsakomybėmis siūlome daug laisvės ir gerą “vaibą”. Siekiame, kad visi darbuotojai, kaip ir mūsų barų lankytojai, jaustųsi laisvai ir gerai. Netiki? Paklausk tų, kurie dirba.
  • Nuolatinius mokymus, ragavimus ir neišsenkančius žinių apie craft‘inius gėrimus lobynus. Kad ne tik mokėtum teisingai įpilti taurę, bet ir žinotum, ką apie jos turinį papasakoti smalsiam ragautojui.
  • Ir, žinoma, visus įprastus dalykus, ir visas garantijas, kurios turėtų būti savaime suprantamos, o ne vardinamos kaip privalumai darbo skelbimuose.

Kad nekankintų monotonija - darbas dviejuose mūsų Taproom‘uose: Laisvės alėjoje ir Vilniaus gatvėje. Nuo 16 val. iki vėlai. Yra galimybė dirbti pusę etato.
Sudomino? Tuomet laukiam tavo CV.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas

Kiti privalumai

Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugoms

Atlyginimas

Nuo 5 €/val. į rankas

UAB „Baltas melas“

Genys Taproom skleidžia gerąją žinią Kauno pagrindinėje arterijoje, kuri tiesiogine linija sujungta su pačia „Genio“ alaus darykla. Požemiais išraizgyta trasa, kurios tiesimui buvo prisidengta Laisvės alėjos rekonstrukcijos darbais, gabena griežtai išskirtinį rūšinį alų tiesiai į „Genys Taproom“ kranus.

Į šią jaukaus dydžio svetainę tinkamai aptarti tikrų reikalų, pasvajoti po darbų bei vėlyvais vakarais renkasi vizionieriai ir alaus misionieriai, nes jie žino, jog „Genys Taproom“ - tai vieta, kurioje galioja „jauskitės laisvai, kad jaustumėtės laisvai“ taisyklė.
informacija apie UAB „Baltas melas“
1613 €
Vid. atlyginimas bruto
(6% didesnis už LT vidurkį)
9
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.

You also might be interested in: