No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Gi Group Lithuania

BENDROSIOS PRAKTIKOS SLAUGYTOJAS (-A) RENGINIŲ METU

Nuo 8 €/val. Neatskaičius mokesčių
Vilnius, Trakai - Gi Group Lithuania

Darbo pobūdis

Ieškome bendrosios praktikos slaugytojo (-os) darbui renginių metu, dieniniu grafiku.
Darbas nebus judrus ar keliantis stresą, esant poreikiui pamatuosi žmogui spaudimą, pasiūlysi atsigerti vandens ir nuraminsi psichologiškai, o rimtesniais atvejais iškviesi greitąją pagalbą.
Tad jei turi bendrosios praktikos slaugytojo licenciją bei nori papildomai padirbėti - kandidatuok ir esant poreikiui su Tavimi susisieksime.

Reikalavimai darbuotojui

Vienintelis reikalavimas - bendrosios praktikos slaugytojo licencija.

Įmonė siūlo

  • Streso nekeliantį trumpalaikį darbo pasiūlymą renginių metu;
  • Dieninį grafiką, jokio darbo naktį;
  • Sąžingai apmokamus viršvalandžius.

Kandidatuodami į šią poziciją, Jūs sutinkate, kad UAB Gi Group Lithuania tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų ir paieškos į laisvas darbo vietas tikslais UAB Gi Group Lithuania privatumo politikoje nurodyta tvarka. Taip pat Jūs sutinkate, kad Jūsų duomenys būtų saugomi UAB Gi Group Lithuania duomenų bazėje 30 mėnesių. UAB Gi Group Lithuania įsipareigoja saugoti Jūsų konfidencialumą. Daugiau informacijos:

Atlyginimas

Nuo 8 €/val. neatskaičius mokesčių
Gi Group Lithuania

Gi Group Lithuania

Esame viena didžiausių pasaulyje HR sprendimų įmonė, veikianti 58-iose valstybėse. Lietuvoje turime padalinius Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Gi Group yra vieta, kur tradicinės HR paslaugos susitinka su technologijomis, kad galėtume savo klientams pasiūlyti būtent jiems pritaikytus lanksčius ir inovatyvius sprendimus. Diegdami pažangias technologijas nepamirštame, kad visko centre - žmogus, kuris ieško darbo, o mūsų užduotis - tą paiešką padaryti kuo paprastesnę ir malonesnę.

Mums rūpi tai, ką darome, su užsidegimu ir komandiškai sprendžiame kylančius iššūkius, nuolatos mokomės ir siekiame inovacijų, nebijome atsakomybės ir niekada nepamirštame tvarumo principų. Jei Tau šios vertybės artimos, kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo.