No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Soprana Personnel International“

Biuro administratorė (-ius) tarptautinėje įmonėje Vilniuje

Vilnius - UAB „Soprana Personnel International“

Darbo pobūdis

Jei esi dėmesinga (-s) detalėms, moki anglų kalbą, Tave „veža“ administraciniai darbai tarptautinėje, šiuolaikiškai valdomoje įmonėje profesionalų kolektyve - mes ieškome Tavęs.
Šiame darbe būsi įmonės veidas ir vadovo partnerė (-is) užsakomųjų finansų ir verslo konsultacijų paslaugų įmonėje administraciniams darbams.


Tavo atsakomybės apims:


  • užklausų ir dokumentų srautų administravimą lietuvių, anglų kalbomis;
  • sąskaitų išrašymą, bylų tvarkymą;
  • įmonės svečių pasitikimą, informacijos suteikimą klientams;
  • darbo kalendoriaus ir susitikimų su klientais organizavimą;
  • biuro reikmenų užsakymą ir tvarkos palaikymą.

Reikalavimai darbuotojui

Jei turi bet 1 m. administracinio darbo patirties ir moki anglų kalbą, parašyk kodėl norėtum dirbti tokį darbą ir susitarsime dėl išsamesnio pokalbio.

Ką siūlome:Sveiką darbo atmosferą, atvirumą, palaikymą. Čia nereikės nuolatinės euforijos ir fasadinio pozityvumo, nes įmonėje vertinami darbuotojai tokie kokie yra ir už jų profesionalumą.
UAB „Soprana Personnel International“

UAB „Soprana Personnel International“

Soprana Personnel International teikia personalo nuomos ir atrankos paslaugas Skandinavijos šalyse, Olandijoje bei Lietuvoje. Lietuvoje ne tik atrenkame personalą, bet ir konsultuojame kaip ieškantiems darbo prisistatyti darbdaviams, kaip planuoti karjerą. Kviečiame apsilankyti puslapyje ir susipažinti su mūsų teikiamomis paslaugomis ieškantiems darbo bei planuojantiems savo karjerą.

KANDIDATUOTI GALITE: