No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
MV GROUP

Jaunatviška ir draugiška BOTTLERY komanda VILNIUJE kviečia prisijungti: pardavėjus (-as) - konsultantus (-es); vyr. pardavėjus (-as) - konsultantus (-es); pardavėjus (-as) - ekspertus (-es)

650-820 €/mėn. Į rankas
Vilnius - MV GROUP

Tau bus patikėta:

  • klientų konsultavimas gėrimų ir užkandžių pasirinkimo klausimais;
  • ataskaitų, dokumentų ir kitos informacijos ruošimas parduotuvės vadovui;
  • prekių užsakymas, priėmimas ir paruošimas prekybai;
  • darbas kasos aparatu.

Iš Tavęs tikimės:

  • nuoširdaus bendravimo įgūdžių;
  • galimybės dirbti slenkančiu darbo grafiku;
  • kruopštumo, atsakingumo, operatyvumo, siekio mokytis;
  • žinių apie vyną ir patirties alkoholio prekyboje - tai būtų privalumas;
  • rusų bei anglų kalbų žinių - tai būtų privalumas.

Mes Tau siūlome:

  • profesionalų, draugišką ir pozityvų kolektyvą;
  • reguliarius mokymus, pažintį su maisto ir gėrimų kultūra;
  • galimybę įgyti naujų žinių ir visapusiškai tobulėti;
  • puikias darbo sąlygas parduotuvėse BOTTLERY;
  • realias karjeros perspektyvas parduotuvėse BOTTLERY ar MV GROUP įmonių grupėje.


Siųsdamas savo gyvenimo aprašymą (CV), motyvacinį laišką ar kitus dokumentus kandidatas į darbuotojus sutinka ir suteikia teisę duomenų valdytojui UAB „Mineraliniai vandenys“, buveinės adresas Aukštaičių g. 7, Vilnius (toliau – Bendrovė), tvarkyti jo asmens duomenis atrankos į darbo vietą (-as) vykdymo ir kandidatūros vertinimo tikslais.
Sveikatos duomenys. Duomenys apie kandidato sveikatą atrankos procese pagal galiojančius teisės aktus yra renkami ir tvarkomi tik siekiant įvertinti jo darbingumą ir (ar) gebėjimą dirbti profesinės rizikos sąlygomis.
Duomenų saugojimas. Kandidatų į darbuotojus asmens duomenys atrankos į darbo vietą (-as) vykdymo ir kandidatūros vertinimo tikslais Bendrovėje saugomi tol, kol vykdoma atranka į pasirinktą (-as) darbo vietą (-as).
Duomenų perdavimas tretiesiems asmenims. Bendrovė gali kandidatų į darbuotojus asmens duomenis perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda Bendrovei vykdyti kandidatų atranką arba kurie Bendrovei su atranka, kandidatų vertinimu ir vidaus administravimu susijusias paslaugas (pvz., personalo atrankos, vertinimo paslaugų teikėjai, duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, duomenų centrų, prieglobos ir debesijos paslaugų teikėjai ir kt.). Taip pat asmens duomenys gali būti perduodami priežiūros institucijoms arba teisėsaugoms įstaigoms, jei jų reikalaujama pagal galiojančius teisės aktus arba ginant teisinius reikalavimus.
Kandidato į darbuotojus teisės. Kandidatas į darbuotojus turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą), teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktiniai duomenys pateikti interneto svetainėje ) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu.

Atlyginimas

650-820 €/mėn. į rankas
MV GROUP

MV GROUP

BOTTLERY - bendrovei ,,Mineraliniai vandenys“ priklausančios specializuotos alkoholinių gėrimų ir maisto prekių parduotuvės. Asortimente turime daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų gėrimų, prie jų derančių ypatingo skonio užkandžių, taip pat stalo aksesuarų. Kai kurias prekes įsigysite tik BOTTLERY, nes šiuos produktus į Lietuvą atvežame tik mes.

„MV GROUP“ – viena didžiausių verslo grupių Baltijos šalyse, veiklą pradėjusi 1992 metais. Nedidelė mineralinio vandens parduotuvė per keletą dešimtmečių išsivystė į veržlią ir inovatyvią verslo grupę, valdančią įmones, veikiančias 4 sektoriuose. Gamybos sektoriui atstovauja „Stumbro“, „Alitos“, „Anykščių vyno“ ir „Gubernijos“ gamyklos, prekių platinimu Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje užsiima „MV GROUP Distribution“ įmonės „Mineraliniai vandenys“, „MV Latvia“, „MV Eesti“, „MV Poland“, logistika – „MV GROUP Logistics“ įmonė, o mažmeninė prekyba vykdoma „Bottlery“ ir „Nespresso“ parduotuvėse.