No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Fintrust group“

BUHALTERĖ (-IS)

800-900 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Fintrust group“

Pasiūlymas Jums

Naujo darbuotojo ieškome todėl, kad įmonių grupė plečiasi, tad reikia ir didesnės buhalterių komandos. Siūlome darbą stabilioje, finansiškai sėkmingoje įmonių grupėje, užtikrintą, ilgalaikę darbo vietą; draugiškus kolegas, karjeros perspektyvas ir galimybę kelti profesinę kvalifikaciją – dalyvauti mokymuose, seminaruose, konferencijose. Taikysime kokybišką naujoko adaptacijos programą; užtikrinsime sąžiningą atlyginimą ir motyvavimo priemones.
Pasikalbėkime - siųskite savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos atsakomybės ir pareigos:

Dviejų nedidelių įmonių, priklausančių mūsų įmonių grupei, buhalterinės apskaitos tvarkymas: pirminių dokumentų apskaita (pirkimų, pardavimų, banko išrašų apskaita); skolų derinimas; bankinės operacijos; mėnesio ataskaitų ir deklaracijų pildymas. Apskaitą tvarkome BSS programa.

Lūkesčiai kompetencijai:

Tikimės, kad turite buhalterio darbo patirties, finansų, ekonomikos ar buhalterijos srities išsilavinimą; esate atsakingas, kruopštus ir profesionaliai bendraujantis žmogus, ieškantis pastovios darbo vietos patikimoje įmonėje.
Siųskite CV dabar - susipažinkime.

Atlyginimas

800-900 €/mėn. į rankas
UAB „Fintrust group“

UAB „Fintrust group“

UAB “Fintrust group”-tai valdančioji įmonių grupės, veikiančios finansinių nebankinių paslaugų srityje, kompanija. Įmonių grupė vienija apie 100 darbuotojų, vykdančių veiklą paskolų išdavimo, nekilnojamojo turto ir verslo vertinimo bei kitose srityse ir veikiančių jau daugiau nei dešimtmetį.
Didiname komandą ir priimtume profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Fintrust group“
2752 €
Vid. atlyginimas bruto
(81% didesnis už LT vidurkį)
17
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2019 m.