No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Pagautė“

BUHALTERIS (-Ė)

1000-1800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Pagautė“

Mūsų pasiūlymas:

Mes - daugiau, nei 20 profesionalų komanda - vertiname puikias darbo sąlygas biure, įrengtame pagal aukščiausius ergonomikos reikalavimus; galimybę gilinti profesines žinias seminaruose, pagarbą mūsų asmeniniam laikui ir sąžiningą atlygį. Siūlome subalansuotą darbo krūvį; įdomius klientus ir pagalbą iš kiekvieno kolegos, kai tik prireiks. Švenčiame šventes ir pergales kartu, rūpinamės naujokų adaptacija, puoselėjame kolektyvo tradicijas, džiaugiamės motyvacinėmis priemonėmis ir perspektyvomis.
Susipažinkime – siųskite savo CV. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime.

Atsakomybių sritys:

Teikiame kokybiškas buhalterinės apskaitos paslaugas mūsų klientams, konsultuojame klientus apskaitos klausimais, sprendžiame klausimus su įvairaus statuso ir skirtingoms institucijoms atstovaujančiais asmenimis. Atsižvelgsime į Jūsų patirtis ir lūkesčius dėl klientų, kad galėtumėte dirbti efektyviai ir su džiaugsmu.

Tikimės, kad:

Kiti privalumai

Reguliarūs mokymai
Turite sėkmingos panašaus darbo patirties (ne trumpesnės, nei 3 m.), finansų, ekonomikos ar buhalterijos srities išsilavinimą; bendraujate pozityviai, profesionaliai ir siekiate užtikrintos karjeros vienoje iš patikimiausių įmonių. Jūsų patirtį dirbant Navision vertinsime kaip didelį privalumą.

Nedvejokite – siųskite savo gyvenimo aprašymą dabar !

Atlyginimas

1000-1800 €/mėn. į rankas
Atlyginimas priklauso nuo įgūdžių ir kompetencijos.
UAB „Pagautė“

UAB „Pagautė“

UAB “Pagautė” – tai profesionali komanda, teikianti buhalterinės apskaitos ir mokesčių konsultacijų paslaugas jau 20-imti metai. Mums savo buhalterinės apskaitos tvarkymą patikėjo virš šimto vidutinių ir smulkių įmonių. Paskutinius metus įmonę galite rasti Gazelės nominantų sąrašuose. Mūsų klientai – tai įvairių veiklos sričių atstovai, prekybos ir paslaugų įmonės, užsienio kapitalo įmonės, ne pelno siekiančios organizacijos ir fiziniai asmenys.
Mes mylime skaičius. Sužinokite daugiau: ;
informacija apie UAB „Pagautė“
3196 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
26
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.