No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

COS offers job:

Company currently have no active job offers

COS

Apie COS…

COS – tai mados prekės ženklas moterims ir vyrams, išsiskiriantis ilgaamžišku, moderniu, funkcionaliu ir gerai apgalvotu dizainu. Mūsų klasikiniai ir pagrindiniai garderobo drabužiai ir aksesuarai nepavaldūs mados sezonams. Įsikūrėme 2007 metais. Nuo to laiko atidarėme parduotuves daugiau nei 40 šalių visame pasaulyje. Visos jos – rūpestingai parinktose erdvėse, kuriose autentiški pastato elementai dera su modernumu.



Mūsų kultūra

Jau daugiau nei 10 metų kuriame ir puoselėjame kultūrą, kurioje darbuotojai jaučia palaikymą, paramą ir padrąsinimą pilnai atskleisti savo gebėjimus. Mūsų prekės ženklas yra kūrybiškas, novatoriškas ir šiuolaikiškas. Vietoje laikinų tendencijų renkamės ilgaamžiškumą.

COS puoselėja aukštus standartus. Todėl į savo komandą priimame tik pačius geriausius, siūlydami jiems skaidrią ir atvirą aplinką, kur atpažįstamas ir vertinamas kiekvieno talentas. Tikime, kad COS dirbančių žmonių įvairovė yra labai svarbi įmonės sėkmei. Mes skatiname individualumą ir vertiname visų COS darbuotojų indėlį.