No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Tymkor“

DARBAS IKI NAUJŲJŲ METŲ! Ieškome pagalbinių darbuotojų Panevėžyje! Darbas su patogiu grafiku ir laisvais savaitgaliais!🛠

700 €/mėn. Į rankas
Panevėžys - UAB „Tymkor“

Siūlome

Turime darbo pasiūlymą iki NAUJŲJŲ METŲ! Tad jei ieškai LAIKINO darbo, kviečiame Tave į savo komandą ir siūlome:

  • galimybę pasilikti dirbti ir ilgesniam laikui, priklausomai nuo darbdavio poreikio;
  • patogią darbo vietos lokaciją;
  • draugišką ir supratingą komandą;
  • darbą standartiniu grafiku - I - V, SAVAITGALIAI LAISVI. Tačiau turint noro užsidirbti didesnį darbo užmokestį yra galimybė dirbti savaitgaliais.

Darbo vieta - Panevėžys.

Reikalavimai darbuotojui

Patirties nereikia - apmokysime!

Įdarbinti galime nuo 18 m.

Tavęs laukia

  • įvairūs pagalbiniai darbai prie skydinių montavimo, svoriai gali siekti iki 30 kg.;
  • darbas su elektriniais prietaisais.

Paspausdami „Kandidatuoti“, patvirtinate, kad Jūsų pateikti asmens duomenys yra teisingi ir tikslūs ir sutinkate, kad „Tymkor“ ir potencialūs darbdaviai tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų į darbo vietas tikslais „Tymkor“ privatumo politikoje nurodyta tvarka, bei Jūsų duomenys būtų saugomi „Tymkor“ duomenų bazėje trejus metus. Taip pat užtikriname Jūsų konfidencialumą bei informuojame, kad susisieksime tik su atrinktais kandidatais. Daugiau informacijos:

Atlyginimas

700 €/mėn. į rankas
UAB „Tymkor“

UAB „Tymkor“

Esame naujoviška ir paprasta personalo atrankos ir įdarbinimo įmonė. Esame įsikūrę Vilniuje, tačiau per partnerių tinklą dirbame visoje Lietuvoje! Tau galime pasiūlyti daugiau nei 50 įvairių darbo pozicijų gamybos ir logistikos srityse Lietuvoje ir kitose Europos šalyse: Vokietijoje, Nyderlanduose, Švedijoje ar Belgijoje.