No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „AD MODUM“

INTERJERO DIZAINERIS (-Ė)

Nuo 1000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „AD MODUM“

Mūsų pasiūlymas

Mes kryptingai siekiame suplanuotų finansinių tikslų, kuriame jaukias kolektyvo tradicijas ir namų atmosferą darbe.
Naujam kolegai siūlome puikiai įrengtą darbo vietą miesto centre, naujame verslo centre, kur sudarytos puikios sąlygos sėkmingam darbui, profesionalias darbo priemones, mokymus, seminarus; stabilią, ilgalaikę karjerą pozityvioje komandoje ir sąžiningą finansinį atlygį. Plačiau - susitikimo metu.
Siųskite savo CV, o Jūsų asmens duomenų ir sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai

Būsimos pareigos ir atsakomybės:

Jeigu turi daug entuziazmo ir tiek originalių idėjų, kad net sunku išsirinkti kurią įgyvendinti, o Tavo įgūdžiai nebetelpa kišenėse, tuomet mes Tavęs labai laukiame! Kaip atrodys Tavo darbas? Projektuosi baldus, kursi interjero vizualizacijas ir techninius brėžinius, bendrausi su klientais. Reikės kurti projektus ir dalyvauti jų įgyvendinime.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turi aukštąjį išsilavinimą ir sėkmingos 3 metų patirties baldų pramonėje. Turi patirties baldų projektavime, interjero vizualizacijų kūrime, turi gerus įgūdžius su AutoCAD, Adobe Photoshop, 3Ds Max arba SketchUp, kalbi anglų kalba (rusų kalba būtų privalumas), gebi bendrauti su klientais ir esi norintis tobulėti žmogus! Jei Tau svarbu – kuo įdomesni projektai, pažintys ir patirtys, jei nori didžiuotis unikaliais projektais savo karjeroje, jei esi pozityvus, energingas ir ambicingas žmogus – nedelsk, siųsk savo gyvenimo aprašymą dabar. Susipažinkime !

Atlyginimas

Nuo 1000 €/mėn. į rankas
Taikoma motyvacinė sistema
UAB „AD MODUM“

UAB „AD MODUM“

Admodum – tai kompanija, prekiaujanti išskirtinės kokybės BENE baldais Lietuvoje ir Baltarusijoje, gaminanti nestandartinius baldus namams ir biurams. Mūsų tikslas – sukurti namų atmosferą darbe, o siūlomi produktai ir paslaugos paverčia šią filosofiją realybe. Admodum - partneriai, padedantys verslui didinti darbuotojų darbo efektyvumą. Mūsų jaunoje kompanijoje - specialistai, turintys ilgametę patirtį biuro įrengimo srityje. Didžiuojamės savo klientais SEB bank, Luminor bank, Regus, Spaces, IDW, Reformatas sporto klubas, Visma, Argo Rodeo ir daugeliu kitų. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje

Stipriname komandą ir kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „AD MODUM“
1889 €
Vid. atlyginimas bruto
(24% didesnis už LT vidurkį)
5
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2022 m.