No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Finansų analizės ir valdymo sprendimai“

DUOMENŲ INTEGRAVIMO PROGRAMUOTOJAS (-A) (Darbas su MS Power BI)

1200-1600 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Finansų analizės ir valdymo sprendimai“

Vertės pasiūlymas Jums:

Unikalus, ambicingas projektas, skirtas duomenų analitikai ir naujų, konkurencingų paslaugų pasiūlymui mūsų klientams. Jums garantuojame stabilumą ir užtikrintą finansinį atlygį bei motyvacines priemones. Šis darbas - tai įdomūs projektai ir ilgalaikės karjeros potencialas, galimybė nuolat kelti profesinę kvalifikaciją, savarankiškas darbo laiko planavimas, nedidelis, bet augantis kolektyvas. Bendraujame neformaliai, mokame išklausyti ir pagelbėti, puoselėjam jaukias kolektyvo tradicijas.
Tai ko gero galėtų būti puiki galimybė tiek patyrusiam, tiek jaunam specialistui, tad lauksime Jūsų C.V. iki balandžio 30 d. ir pasirūpinsime Jūsų asmens duomenų saugumu.

Atsakomybių sritys:

Integruoti MS Power BI programą su reikalingomis duomenų bazėmis; kiekvienam klientui sudėlioti reikalingus analitinius pjūvius pačioje MS Power BI programoje pagal finansų analitikų perduotą informaciją.

Lūkesčiai kompetencijai:

Mes net neabejojame, kad Jūs: išmanote duomenų bazių (ypač - SQL) valdymą; žinote serverių veikimo bei administravimo principus; žinote programavimo kalbas. Kaip didelį privalumą vertintume Jūsų DAX žinias.
Lauktume naujo kolegos, kuris atsakingas, darbštus, moka dirbti komandoje ir žino, kodėl nori šio darbo.

Atlyginimas

1200-1600 €/mėn. į rankas
UAB „Finansų analizės ir valdymo sprendimai“

UAB „Finansų analizės ir valdymo sprendimai“

UAB Finansų analizės ir valdymo sprendimai (FAVS) – sėkminga įmonė, jau užsitarnavusi klientų pasitikėjimą. Teikiame finansų analizės ir valdymo paslaugas, pasitelkdami modernius analizės metodus padedame verslams sumažinti kaštus ir didinti pelningumą, sutaupyti apyvartinių lėšų, suplanuoti ateities pinigų srautus, nustatyti prioritetines prekių ar klientų grupes bei apskaičiuoti investicinio projekto grąžą.
Finansų valdymas - paprastas raketų mokslas! Daugiau apie mus -
Šiuo metu ieškome naujoko šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Finansų analizės ir valdymo sprendimai“
2152 €
Vid. atlyginimas bruto
(41% didesnis už LT vidurkį)
15
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.