No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Konsultacijos verslui“

ES PROJEKTŲ VADOVAS (-Ė)

Vilnius - UAB „Konsultacijos verslui“

Mes siūlome

darbo patirtį bei karjerą augančioje kompanijoje.
Partnerinis bendradarbiavimas kuriant, plėtojant ir įgyvendinant projektus su inovacijomis, pripažinimą įrodantis atlygis ir motyvaciniai priedai taip pat galėtų būti priežastis tapti mūsų komandos dalimi.
Apie visą tai ir galimas bendradarbiavimo perspektyvas apsitarsime susitikimo metu.
Jūsų CV laukiame iki gegužės 21 d.
Užtikrinsime Jūsų asmens duomenų konfidencialumą.

Veiklos, kurias mes plėtojame:

Šiuo metu mūsų partneriai dirba 10-yje užsienio šalių, tačiau tikimės, kad Jūsų ir mūsų įžvalgų ir pastangų dėka partnerių tinklas plėsis, todėl viena iš veiklos sričių:
  • komunikuoti su mūsų partneriais užsienio šalyse dirbančiais ES projektų rengimo srityje ir vystyti bendrus tarptautinius projektus (tiek valstybinius, tiek tarpvalstybinius);
  • plėtoti inovatyviomis technologojimos paremtus projektus bei rengti paraiškas naujiems šaukimams;
  • kartu kurti tarptautinį bendradarbiavimo tinklą inovatyvių projektų srityje bei įgyvendinti jau parengtus projektus;
  • prisidėti prie mūsų klientų ir partnerių kuriamų projektų vykstymo, bei mūsų pačių kuriamų inovatyvių socialinių idėjų įgyvendinimo.
Kiekviena nauja / inovatyvi idėja - tai konkurencinio pranašumo galimybė vedanti į „platesnius vandenis“.

Mes tikimės, kad Jūs:

  • turite sėkmingos panašaus darbo patirties (paraiškų, projektų ir sąmatų rengime įvairioms ES priemonėms bei tokių projektų įgyvendinime);
  • esate profesionaliai bendraujantis, ambicingas, atidus ir kruopštus žmogus, kuriam svarbūs darbo rezultatai ir noras siekti daugiau;
  • greitai orientuojatės besikeičiančiose situacijose, mėgstate kartais intensyvų protinį darbą ir gebate valdyti didelius informacijos kiekius;
  • puikiai kalbate, rašote anglų ir lietuvių kalbomis bei vairuojate automobilį.
UAB „Konsultacijos verslui“

UAB „Konsultacijos verslui“

Organizacija teikia kompleksines paslaugas Europos Sąjungos fondų paramos gavime bei inovatyvių tarptautinių projektų kūrime, rengime ir įgyvendinime. Organizacijos ekspertų sukaupta patirtis ir žinios leidžia būti patikimais partneriais, siekiančiais pridėtinės vertės savo klientams, teikti profesionalias paslaugas, rengiant, įgyvendinant Europos Sąjungos ir tarptautinius projektus nuo idėjos sukūrimo iki jos visiško įgyvendinimo.
Siekiame daugiau, todėl į mūsų komandą kviečiame prisijungti profesionalą šioms pareigoms, kurio siekis yra plėtoti projektus kuriančius pridėtinę vertę tiek Lietuvoje, tiek Europoje. Sužinokite apie mus daugiau:


Pateikdami savo gyvenimo aprašymą, motyvacinį laišką, Jūs išreiškiate savo sutikimą dėl gyvenimo aprašyme pateiktų asmens duomenų tvarkymo ir įvertinimo. Kandidato pateikiamų asmens duomenų tvarkymas atitinka Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (ES) 679/2016 teisinius pagrindus, numatytus 6 str. 1 d. a) p. – tvarkomi kandidato sutikimu; 6 str. 1 d. b) p. – tvarkyti duomenis būtina, siekiant kandidato prašymu įvertinti kandidatūrą prieš sudarant su juo darbo sutartį. Bet kuriuo metu, Jūs turite teisę atšaukti savo sutikimą dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo.
informacija apie UAB „Konsultacijos verslui“
1130 €
Vid. atlyginimas bruto
6
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2019 m.