No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
ERGO

FINANSŲ IR INVESTICIJŲ KONSULTANTAS (-Ė) Vilniuje

Vilnius - ERGO

Kviečiame tapti ERGO bendruomenės dalimi:

Jei svarstai, kad jau laikas keisti profesiją, turi darbo patirties, patinka dirbti aktyviai, daug bendrauti su žmonėmis, išsikeli sau tikslus ir mėgsti juos pasiekti, nori mokytis ir gauti draudimo žinių – laukiame tavęs.

Tu būsi atsakingas už: Konsultavimą investicijų, gyvybės, sveikatos draudimo klausimais; Aktyvią naujų klientų paiešką ir ryšio su esamais palaikymą; Draudimo pasiūlymų bei draudimo sutarčių sudarymą ir administravimą.

Tikimės, kad Jūs:

Gebate dirbti savarankiškai ir norite būti nepriklausomas bei planuotis laiką pats, esate atsakingas, iniciatyvus, atkaklus siekiant rezultatų bei lengvai bendraujantis, norite mokytis ir tobulėti.

Mes Jums siūlome:

  • Draudimo produktų, pardavimų technikos, asmeniniam tobulėjimui skirtus mokymus;
  • Patrauklią motyvacinę programą bei papildomas naudas;
  • Atlyginimą priklausantį nuo rezultatų;
  • Darbą tarptautinėje bendrovėje, šaunią bei profesionalią komandą.



Informuosime tik atrinktus kandidatus. Konfidencialumą garantuojame.
Darbas pagal individualios veiklos pažymą.
ERGO

ERGO

ERGO – tai beveik 800 žmonių bendruomenė Lietuvoje. Ir mes visi kartu rūpinamės savo klientais, kaip padėti jiems ir jų artimiesiems, jei nutinka nelaimė. Mes kartu su savo bičiuliais – SOS vaikų kaimu, Kino pavasariu, Klaipėdos universiteto Jūrų tyrimu centru – taip pat rūpinamės, kaip sukurti gražesnę ir švaresnę Lietuvą. Esame socialiai atsakingi ir remiame daugelį projektų ir patys aktyviai juose dalyvaujame.
Mums rūpi darbuotojų įsitraukimas ir įvairovė. Personalo atrankos procese užtikriname lygias galimybes visiems kandidatams nepaisant rasės, odos spalvos, religijos, lyties, seksualinės orientacijos, amžiaus bei tautybės.