No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Gi Group Lithuania

GAMYBOS DARBUOTOJAS (-A). FIZIŠKAI NESUNKUS DARBAS, PATOGI VIETA MIESTO CENTRE!

1085-1288 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Klaipėda, Kretinga, Palanga - Gi Group Lithuania

Darbo pobūdis

Norėtum dirbti vienoje moderniausių bei didžiausių baldų gamybos įmonių Lietuvoje? Darbas nesudėtingas, nes kasdienes užduotis mums palengvina net 25 robotizuotos technologijos!
Įmonė rūpinasi ne tik darbų kokybe, darbuotojais, bet ir visuomenine veikla: remiami kultūriniai renginiai bei socialinės iniciatyvos, aktyviai savanoriaujama.

Ar ir Tau artimos šios vertybės?

Prisijunk prie mūsų draugiškos ir veržlios komandos į gamybos poziciją. Darbas nesudėtingas, todėl PATIRTIS NEBŪTINA - visko išmoksi pas mus jau pirmomis darbo dienomis!

DARBO POBŪDIS

Darbo metu atliksi numatytas baldų gamybos operacijas, taisysi broką, pakuosi produkciją arba dirbsi prie gamybos staklių.

DARBO GRAFIKAS

Slenkantis darbo grafikas

  • 2 dieninės pamainos nuo 06:50 iki 18:50,
  • 1 laisva diena,
  • 2 naktinės pamainos nuo 18:50 iki 06:50,
  • 3 laisvos dienos.

Reikalavimai darbuotojui

Jei esi atsakingas ir sąžiningas, gebi dirbti spartesniu tempu kartu su komanda prisijunk prie mūsų šaunaus kolektyvo!

Įmonė siūlo

  • Mėgstantiems sportuoti - nemokamą įmonės sporto salę;
  • Fiziškai nesunkų darbą bei visus reikalingus apmokymus;
  • Nuolaidas įmonės valgykloje;
  • Visas darbui reikalingas priemones bei jų priežiūrą;
  • Patogią darbo vietą miesto centre.

Kandidatuodami į šią poziciją, Jūs sutinkate, kad UAB Gi Group Lithuania tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų ir paieškos į laisvas darbo vietas tikslais UAB Gi Group Lithuania privatumo politikoje nurodyta tvarka. Taip pat Jūs sutinkate, kad Jūsų duomenys būtų saugomi UAB Gi Group Lithuania duomenų bazėje 30 mėnesių. UAB Gi Group Lithuania įsipareigoja saugoti Jūsų konfidencialumą. Daugiau informacijos:

Atlyginimas

1085-1288 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Gi Group Lithuania

Gi Group Lithuania

Esame viena didžiausių pasaulyje HR sprendimų įmonė, veikianti 58-iose valstybėse. Lietuvoje turime padalinius Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Gi Group yra vieta, kur tradicinės HR paslaugos susitinka su technologijomis, kad galėtume savo klientams pasiūlyti būtent jiems pritaikytus lanksčius ir inovatyvius sprendimus. Diegdami pažangias technologijas nepamirštame, kad visko centre - žmogus, kuris ieško darbo, o mūsų užduotis - tą paiešką padaryti kuo paprastesnę ir malonesnę.

Mums rūpi tai, ką darome, su užsidegimu ir komandiškai sprendžiame kylančius iššūkius, nuolatos mokomės ir siekiame inovacijų, nebijome atsakomybės ir niekada nepamirštame tvarumo principų. Jei Tau šios vertybės artimos, kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo.