Darbas maisto gamybos įmonėje, 5 d. darbo savaitė, darbo laikas: 8-17 val.;
Gamybos procesų planavimas, organizavimas ir kontrolė;
Technologinio proceso priežiūra ir kontrolė, bei produkto kokybės užtikrinimas;
Naujų receptūrų kūrimas, maistinės vertės ir savikainos skaičiavimas, ženklinimas;
Technologinių kortelių sudarymas;
Gamybai reikiamų pakuočių, žaliavų poreikio planavimas;
Gatavos produkcijos poreikio planavimas, sandėlio likučių sekimas;
RVASVT žurnalų pildymas ir tvarkymas;
Reikalavimai darbuotojui
Aukštesnysis/aukštasis išsilavinimas (maisto pramonė);
Darbo patirtis maisto pramonėje;
Maisto paruošimo technologijų išmanymas;
Geras RVASVT ir/ar kitų higienos ir kokybės standartų išmanymas;
Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai;
Savarankiškumas, atsakingas požiūris į darbą, gebėjimas bendrauti ir dirbti komandoje;
Gebėjimas planuoti ir organizuoti darbus, orientacija į rezultatą, iniciatyvumas;
Gebėjimas greitai priimti sprendimus, komunikabilumas.
Įmonė siūlo
Laiku mokamą darbo užmokestį;
Nedidelį kolektyvą;
Laisvus savaitgalius;
Patogų susisiekimą.
Atlyginimas
1031-1395 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Aldigus“
UAB „ALDIGUS“ veiklą skaičiuoja jau antrą dešimtmetį. Įmonė gamina traškučius "TALER".