Mėsos gaminių gamybos proceso užtikrinimas ir kontrolė;
Kokybės kontrolė, žaliavų ir gaminių patikrinimas;
Gamybos proceso atitikimo numatytiems standartams užtikrinimas;
Naujų produktų kūrimas, įvedimas į gamybą;
Efektyvaus darbo organizavimas
Reikalavimai darbuotojui
Atsakingumas, kruopštumas, kūrybiškumas.
Aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas (pageidautina maisto technologijos srityje);
Panašaus darbo patirtis;
Šiuolaikinių gamybos technologinių procesų išmanymas;
Maisto kokybės, gamybos proceso sanitarijos – higienos reikalavimų išmanymas;
Puikūs planavimo įgūdžiai, organizaciniai gebėjimai;
Vadovavimo igūdžiai;
Aktyvumas, iniciatyvumas, atsakingumas;
Nuovokumas, gebėjimas dirbti komandoje.
Įmonė siūlo
Laisvę kurti ir įgyvendinti idėjas;
Nuolatinį darbą;
Motyvuojantį atlyginimą;
Profesinio tobulėjimo galimybes;
UAB „Šerno pėda“
Mėsos perdirbimo įmonė, gamina mėsos gaminius ne tik iš kiaulienos, jautienos, bet ir iš ŽVĖRIENOS (stirnienos, elnienos, šernienos, bebrienos, bredienos)
Pas mus ŽVĖRIŠKAI SKANU