No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
ModelCarWorld GmbH

Freelanceris /Grafikos dizainėris (-ė) - Maketuotojas (-a)

Nuo 6,50 €/val. Neatskaičius mokesčių
Užsienis: Vokietija - ModelCarWorld GmbH

Darbo pobūdis

Darbo pobūdis

Model Car Group yra internacionali firma Vokietijoje, turinti daugiau kaip 20 metų online parduotuvės patirtį ir siunčianti automobilių modelių užsakymus visame pasaulyje.

Firma pardavinėja įvarių automobilių modelius, skirtus kolekcionieriams, bet ne vaikams. Mastelis nuo 1:8 iki 1:160. Youtube socialiniam kanale galite susidaryti pirmą įspūdį iš pristatomų modelių.

BlueBrixx GmbH yra dukterinė firma, pradėjusi veikti prieš keletą metų. Firma kuria konstruktorių statinius: architektura, gyvūnai, gamtos motyvai, daiktai ir kt. Daugiau informacijos rasite BlueBrixx.com puslapyje. Ar Youtube kanale:

Ieškomas: Freelanceris, Grafikos dizaineris (-ė) - Maketuotojas (-a), turintis galimybę iš kart pradėti darbą iš namų ofiso su legaliomis Adobe CC programomis.

Darbo pobūdis

Gebėjimas kurti online reklamas, banerius ir reklamas pritaikytas spausdinimui (skrajutės, lankstinukai, katalogai ir t.t.) Svarbu darbo atlikimo laiko suderinimas ir atlikimas laiku.

Reikalavimai darbuotojui

Esi laisvas Freelanceris? Reikia papildomų klientų? Turi reikiamus Freelancerio dokumentus? Turi reikalingas dizainui programas?

Reikalavimai:

Išmanymas grafikos dizaino, grafikos kūrinių paruošimas spaudai. Puikus susigaudymas su Adobe CC (Photoshop, Indesign, Illustrator) programomis. Ieškome kolegos turinčio ne mažiau kaip dviejų metų patirtį.

Darbas iš namų ofiso, tad būtina atsakingumas ir darbų paruošimas pagal sutartą laiką.

Ieškome inicijuoto į darbo pobūdį žmogaus, kuris greitai profesionaliai atliktų užduotis.

Jei jūs susidomėjoje, atsiųskite savo CV, Portfolio ir su ankščiausia darbo pradžios data.

Geras-puikus anglų kalbos išmanymas, rašymas ir kalbėjimas.
Privalumas - Vokiečių kalba.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Atlyginimas

Nuo 6,50 €/val. neatskaičius mokesčių
ModelCarWorld GmbH

ModelCarWorld GmbH

Model Car Group yra internacionali firma, turinti 20 metų online parduotuvės patirtį ir siunčianti automobilių modelių užsakymus visame pasaulyje.

BlueBrixx GmbH yra dukterinė firma, pradėjusi veikti prieš keletą metų. Firma kuria konstruktorių statinius: architektura, gyvūnai, gamtos motyvai, daiktai ir kt.