No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
CVB client

GRAFIKOS DIZAINERIS (-Ė)

1400-1800 €/mėn. Į rankas

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame į žinomos tarptautinės kompanijos komandą. Užtikrinsime visapusišką palaikymą, pagarbą Jūsų asmenybei, patogias darbui sąlygas, galimybę nuolat gilinti savo žinias ir įgūdžius, nuoseklią ir įkvepiančią karjerą, sąžiningą atlyginimą ir motyvavimo sistemą.
Atėjo laikas naujam karjeros iššūkiui! Siųskite savo CV ir motyvacinį laišką, pasikalbėkime! Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Šiame darbe kursite, maketuosite reklaminę medžiagą akcijoms, interneto svetainei, reklamai internete, socialiniuose tinkluose; ruošite dizainą spaudai, tvirtinsite spaudos maketus, inicijuosite ir organizuosite produktų fotosesijas; adaptuosite Lietuvos rinkai reklaminius maketus. Išsamiau - susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą grafikos dizaino srityje; sėkmingos panašaus darbo patirties, domitės grafinio dizaino naujovėmis ir tendencijomis; turite puikius Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, CorelDraw įgūdžius; bendraujate profesionaliai, orientuojatės greitai, dirbate kruopščiai ir esate kūrybinga asmenybė. Anglų ir rusų kalbos įgūdžiai – būtini, atsižvelgiant į tarptautinę darbo aplinką. Jūsų fotografavimo įgūdžius ir Adobe Photoshop Lightroom žinias vertintume kaip privalumus.
Pradėkite savo karjerą tarptautinėje įmonėje, siųskite savo gyvenimo aprašymą ir darbų portfolio, susipažinkime!

Atlyginimas

1400-1800 €/mėn. į rankas
CVB client

 

Domino’s Pizza žengia didelius žingsniu Lietuvoje! Rankų darbo picos, džiuginančios pasaulį savo picomis penkiuose kontinentuose ir 90-yje šalių, jau – ir Lietuvoje. Pasaulyje daugiau nei 310 000 darbuotojų, dirbančių Domino’s Pizza kompanijoje, vienija bendra misija – išplėsti neįmanomo ribas, ir bendras tikslas – stabiliai kokybiškas produktas. Šių metų liepos mėnesį Domino‘s Pizza atidarė savo 18 000 restoraną ir šis skaičius didėja kasdien. Tikimės, kad ir Lietuvos padalinys taps sėkminga kompanijos dalimi.

Šiandien į komandą kviečiame profesionalą šioms pareigoms: