No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „REDAL“

HR vadybininko (-ės) / reindžerio (-ės)

700-1200 €/mėn. Į rankas
Šiauliai - UAB „REDAL“

Darbo pobūdis

KOKIAS MISIJAS ĮGYVENDINSI:
  • Ieškosi naujų bendražygių, vertų tapti REDAL reindžerių komandos dalimi;
  • Rūpinsiesi kuo sklandesniu naujųjų reindžerių įtraukimu į darbą;
  • Rengsi mokymų planus ir jausi asmeninę atsakomybę už nuolatinį kolegų tobulėjimą;

Reikalavimai darbuotojui

HR REINDŽERIO SAVYBĖS:
  • Sėkminga patirtis HR srityje;
  • Empatija, puikūs bendravimo įgūdžiai, elgesio psichologijos supratimas;
  • Nuolatinio tobulėjimo instinktas;
  • Žingeidumas, organizuotumas, atidumas, greita orientacija;
  • Didelė vidinė motyvacija prisidėti prie bendrų komandos tikslų.

Įmonė siūlo

Kiekvienas sutiktas žmogus mus išmoko kažko naujo, dovanodamas savo patirtį, savo žinias, savo emociją. Bendraudami vieni su kitais, mes gyvename pilnavertį gyvenimą, augame ir tobulėjame. Šiauliuose įsikūrę tarptautinės kietojo kuro prekybos ekspertai REDAL tiki, kad darbas turi suteikti galimybę savo kelyje sutikti kuo daugiau tikrų bendražygių, su kuriais būtų gera dirbti, tobulėti ir džiaugtis rezultatais. Juolab kai turime galimybę prisidėti prie tauriausios įmanomos misijos – dovanoti pasauliui šilumą! Ne veltui užsienio partneriai REDAL vadina biokuro reindžeriais, kuriems jokia kliūtis nėra neįveikiama ir joks miškas nėra per tamsus. Jei tiki mūsų vertybėmis bei esi pasiruošęs(-usi) telkti augantį REDAL kolektyvą į tikrą komandą, norėtume Tave pakviesti tapti mūsų naujuoju HR vadybininku reindžeriu(-e).

KĄ TAU SIŪLOME:
  • Prasmingą darbą. Tavo kasdienė veikla – reikšminga ne tik įmonei, bet ir kiekvienam esamam ir būsimam komandos nariui. Tu padėsi žmonėms atrasti savąjį pašaukimą bei kryptingai siekti karjeros tikslų. Bendrausi su pačiomis įvairiausiomis asmenybėmis, matysi jų akis, entuziazmą, girdėsi jų gyvenimo istorijas ir lūkesčius. Kasdien vis labiau perprasi žmonių psichologiją bei spręsi, kurie potencialūs kandidatai verti tapti tikrais REDAL komandos reindžeriais.
  • Laisvę būti žmogumi. REDAL siekia kurti startup-vibe darbo kultūrą ir šviesią, smagią darbo aplinką, kurioje kiekvienas bendražygis jaustųsi saugiai, patogiai ir maksimaliai realizuotų save. Komandos narių indėlis skaičiuojamas ne pagal parodomąsias darbo valandas, o pagal sukuriamą vertę, motyvaciją ir rezultatą. Siekiame kuo geriau suprasti vienas kito poreikius ir pirmenybę teikiame tarpusavio pasitikėjimui.
  • Tobulėjimo trampliną. Mums svarbu, kad visi REDAL komandos nariai nesustotų tobulėti. Konferencijos, seminarai, mokymai, komandiruotės, parodos, biure įrengta unikali knygų biblioteka – tai įrankiai, kuriais Tau padėsime toliau augti ir išskleisti visą savo potencialą. HR reindžeriui(-ei) tai ypatingai svarbu, nes būtent Tu privalėsi tobulėjimo dvasia uždegti ir visus kitus komandos bendražygius.
  • Pelnytą atlygį. Tavo darbo atlygis priklausys ir augs kartu su augančia patirtimi ir bendrais komandos darbo rezultatais. Sutartinį bazinį 700 – 1200 eurų „į rankas“ atlyginimą nuolatos papildys priedai, priklausantys ne nuo vadovų geros nuotaikos, o nuo aiškių, motyvuojančių ir iš anksto užsibrėžtų efektyvumo rodiklių įgyvendinimo.

Atlyginimas

700-1200 €/mėn. į rankas
UAB „REDAL“

UAB „REDAL“

--- mes esame kuras, kuris uždega žmones siekti daugiau ---

UAB „REDAL“ užsiima didmenine prekyba tarptautinėje rinkoje. Įmonė prekiauja ekologišku kuru ir medienos gaminiais. Produkciją eksportuojame į Italiją, Belgiją, Vokietiją, Pranzūziją, Olandiją ir į kitas ES šalis. Biokuro prekyboje turime didžiulę kompetenciją ir patirtį bendradarbiaujant su medienos perdirbėjais, tai mums suteikia pranašumą greitai ir efektyviai tiekti ne tik didelius, bet ir mažus užsakymus į visas ES šalis.
informacija apie UAB „REDAL“
2357 €
Vid. atlyginimas bruto
(55% didesnis už LT vidurkį)
13
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2022 m.