No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
UAB „Labas, pasauli“

Ieškome tikro Svajotojo! Poilsio, pramogų ir lankytinų vietų filmavimas, fotografavimas, blogo rašymas, "story“ dėjimas ir kiti kūribiniai darbai. Prisijunk prie Svajok.lt

Nuo 1000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Labas, pasauli“

Darbo pobūdis

– dovanų ir laisvalaikio planavimo ekspertai - ieško ,,pastiprinimo'' - naujo komandos nario‼️

Jeigu tau PATINKA filmuoti, fotografuoti, MOKI įdomiai kurti ,,Storius“, turi minčių dėl socialinių tinklų vystymo, DIEVINI blogo įrašus, tuomet TU esi TA (-AS) ko mes ieškome! Prisijunk prie mūsų!

Ką tau reikės daryti:

Svajok.lt projekto išskirtinumas tai įspūdžių žemėlapis . Jame yra Poilsio pasiūlymai, Pramogų pasiūlymai ir Lankytinos vietos. Jeigu gerai supratai mintį, tai per mūsų svetainę lankytojas gali pilnai susiplanuoti savo laisvalaikį (poilsis + pramoga + lankytina vieta). Taigi, norime, kad būsimas komandos narys atliktų šias užduotis:

Vyktų į viešbučius, esant būtinybei praleistų pusdienį ar pasinaudotų nakvyne (už nakvyne mokėtume mes) ir viską filmuotų (montuotų, padarytų video, kuris tiktų story, youtubei ir kt.), fotografuotų ir rašytų blogo įrašą.

Vyktų į pramogų teikimo vietas (pvz. pabėgimo kambarius, skristų oro balionu, važiuotų kartingais, išbandytų automobilio pramogas ir kitas). Visas emocijas, nuotykius filmuotų (montuotų, padarytų video, kuris tiktų story, youtubei ir kt.), fotografuotų ir įspūdžius aprašytų blogo įrašuose.

Aplankymas lankytinų vietų (Lietuvoje yra gražių ir įdomių lankytinų vietų), trumpas jų pristatymas, filmavimas (montavimas, kad video tiktų Story ir Youtube ir kt.), fotografavimas ir apie lankytiną vietą blogo įrašo sukūrimas.

Socialinių tinklų priežiūra: Facebook: , Instagram: . Įdomių postų kūrimas, storiai. Jeigu moki dirbti su video, nuotraukomis, tai čia ne bus problemos sukurti įdomų turinį.

Reikalavimai darbuotojui

  • Meilė filmavimui ir fotografavimui
  • Taisyklinga rašyba
  • Pastabumas
  • Socialinius tinklus gliaudai kaip saulėgrąžas
  • Patirtis dirbant su Youtube
  • Kūrybiškumas, noras išspausti maksimumą

Įmonė siūlo

  • Stabilų atlyginimą;
  • Galimybė realizuoti savo idėjas pardavimo bei marketingo srityse;
  • Augti ir tobulėti kartu su įmone.

Atlyginimas

Nuo 1000 €/mėn. į rankas
UAB „Labas, pasauli“
strongest_in_lithuania

UAB „Labas, pasauli“

Kas yra Svajok.lt?
– tai šimtai Tavo laisvalaikio svajonių vienoje vietoje! Tai vieta, kurioje patogiai planuojiesi savo (ar draugų) laisvalaikį (o gal net visas atostogas). Ieškai stulbinančios dovanos? Nori nustębinti savo artimą? Galbūt su draugais nuveikti kažką naujo? O gal planuoji grupinę išvyką? Čia rasi visus atsakymus.