No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „E. parkas“

INSTRUKTORIUS (-Ė)

500-600 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „E. parkas“

Siūlome Jums:

Puikiai derinamą su studijomis darbo grafiką; smagią komandą, įdomias pažintis, galimybę lėkti mūsų trasa ir sąžiningą atlygį.
Tikimės, kad atsiųsite savo CV ir turėsime galimybę pasikalbėti gyvai. Pasirūpinsime Jūsų asmens duomenų saugumu. Studijuokite ir dirbkite smagiai. Važiuojam? Važiuojam!

Atsakomybių sritys:

Pasitikti klientus, registruoti, instruktuoti, prižiūrėti važiavimus, priimti apmokėjimus, prižiūrėti įrangą ir trasą. Dirbame nuo 14 val iki 22 val darbo dienomis ir nuo 11 val. iki 22 val. šeštadieniais bei sekmadieniais. Bus darbo ir savaitgaliais, bet laisvadieniais nenuskriausime. Pasidairykite FB, kaip dirbame:

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Jei esate linksmas, draugiškas, atsakingas, iniciatyvus, nebijantis iššūkių, bendraujantis žmogus, mėgstantis greitį ir norintis naujų įspūdžių, už kuriuos mokamas atlyginimas – siųskite CV dabar ! Anglų ir rusų kalbų mokėjimas - privalumas.
Epower Arena- įelektrinti įspūdžiai !

Atlyginimas

500-600 €/mėn. į rankas
UAB „E. parkas“

UAB „E. parkas“

Epower Arena – pirmieji Lietuvoje siūlantys elektrinius kartingus ir motociklus kvapą gniaužiančioje uždaroje ir saugioje trasoje Vilniuje. Epower Arena: Elektrinė. Ekologiška. Emocionali. Ekstremali. Energizuojanti. Ekscentriška.
Dirbame visą savaitę iki vėlumos. Važiuojam!
Daugiau apie mus:
Į komandą kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „E. parkas“
931 €
Vid. atlyginimas bruto
3
Darbuotojų skaičius
100-200 tūkst. €
Pajamos 2019 m.