No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „IKS“

Interneto reklamos pardavimo specialistas

1000-3500 €/mėn. Į rankas
Darbas namuose - UAB „IKS“

Darbo pobūdis

Ieškome bendradarbio kuris nori atskleisti save ilgalaikiame reklamos/žiniasklaidos projekte. Ieškančio kūrybiško, prasmingo ir įdomaus darbo. Dirbame nuotoliu, gana laisvu grafiku, bet darbo valandomis. Darbas savarankiškiems žmonėms mokantiems planuoti savo laiką, motyvuotiems karjerai ir uždarbiui, norintiems dirbti savo verslo režimu.

Jau dvidešimt metų esame startapiniu režimu gyvenanti kompanija. Užsitikrinome klientų pasitikėjimą, esame stabiliai dirbantys, tačiau kasmet sugalvojame vis naujus projektus ir juos įgyvendiname. Projektai tai specializuoti portalai ASA.LT, AGROZINIOS.LT, VISKAS.LT, ANONSAS.LT ... savo srityse užimantys pirmaujančias ar dominuojančias pozicijas. Keli Youtube kanalai. Projektai labai gerai išsikelia į didžiausią Lietuvos portalą - GOOGLE. Taip parduodate ne tik reklamą portaluose, bet ir reklamą Google.


+Esate privačių klientų pardavimo vadybininkas ir atsibodo kas kartą ieškoti naujų klientų? Susirasite klientus su kuriais dirbsite dešimtmečius, perprasite juos, užmegsite artimus santykius. Iš pardavimo vadybininko tapsite projektų vadovu. Visada turėsite garantuotus ir stabilius uždarbius. Pernai mūsų vadybininkai padidino senų klientų biudžetus apie 40 procentų.

+ Esate "influenceris", turinio kūrėjas ir norite savo klestinčio žiniasklaidos verslo? Galime tapti dalininkais/investuotojais - sukursime portalą, padėsime sukurti lankytojų srautus, perteiksime SEO ir pardavimo žinias. Arba įtrauksime dalininku į veikiantį portalą/įmonę opciono principu.

+ Esate verslo klientų vadybininkas ir matote jų nepasitenkinimą parduodamu produktu? Netikite ką parduodate? Mūsų reklaminiai formatai - šiuo metu dominuojantys Vakarų rinkoje ir ateinantys į Lietuvos rinką. Klientai pratęsia kontraktus daugybę metų. Turime daugybę duomenų kurie parodo formatų ir suteiktų paslaugų efektyvumą. Jums nebus gėda prieš savo klientus dėl parduodamo produkto. Į portalus per vystymo metus yra investuota apie 1,5 mln. eurų ir jie sunkiai pasiekiami konkurentų. Dabar atėjo metas kai mes norime pasinaudoti įdėtų investicijų rezultatais ir tikimės Jūs tame padėsite.

+ Atsibodo rutininis darbas, nematote jame prasmės? Pas mus kiekviena diena naujas pažinimas, nauji žmonės, naujos pažintys, aktyvi visuomeninė veikla. Pardavimo vadybininkų dėka vystomi visuomenei naudingi informaciniai projektai.

+ Dirbate su skaitmeninės srities klientais? SEO, ADS, influenceriais. Mūsų kontekstinio turinio /Google SEM formatai jiems labai tiks ir jei yra gerokai perspektyvesni atsižvelgiant į tarptautines skaitmeninės reklamos tendencijas. Galite neužsiimti naujų klientų paieška, o gauti komisinius už kliento nukreipimą.

+ Buvote/esate motinystės atostogose ir norite pradėti naują karjerą? Pardavimai visada yra sritis kur įdomiausias ir geriausiai apmokamas darbas. 2/3 sėkmingų vadovų yra pardavėjai. Vaiko ligos nebus kliūtis dirbti pas mus. Kiek padarysite, tiek turėsite.

+ Esate "influenceris", turinio kūrėjas ir atsibodo skurdus atlygis už darbą? Pas mus galite kurti, parduoti visai kitomis kainomis savo darbą.

+ Norite tapti stipriu skaitmeninės reklamos specialistu? Turime naujausią tarptautinę skaitmeninės reklamos patirtį. Tokią kuria Lietuvos konferencijose dalinsis po dešimtmečio. Pasidalinsime dabar.



  • Tikitės stabilaus atlygio mažai dirbant? Ši darbo pozicija skirta tiems kas nori gauti tiek kiek jis sugeba bei kiek yra vertas. Mes kaip vilkai valgom tai ką sumedžiojam. Vieną mėnesį mūsų pardavimo specialistai uždirba 6000 eurų, kitą 500 eurų. Dirbant aktyviai ir nuoširdžiai pirmus metus pasieksite apie 1500 - 2000 eur, kasmet auginant uždarbį po 30 - 40 procentų. Aišku jei nesustosite aktyviai dirbti ir tobulėti.
  • Galvojate nepažinsime perdegusio pardavėjo, profesijų bandytojo? Patikėkite turime kelių dešimtmečių patirtį. Darbuotojas su atsainiu požiūriu į darbą mums neįdomus. Mums nereikia įmonės plėtros dėl plėtros. Mums reikia tų kuriems mes tikrai įdomūs ir kurie su mumis ar reklamos pardavimų sritimi sies savo profesinę karjerą.


Jei neaiškiai parašiau, sudėlioju papunkčiui:

Parduodate reklamines pozicijas įmonės portaluose kurie puikiai iškelia klientus į google paiešką.
Dirbate su individualia veikla, principu uždirbau gavau savo dalį. Galimi ir bazinis + komisiniai variantas.
Naujokai kelis mėnesius gauna stipendiją - garantuotą atlyginimą.

Jei tingite rašyti motyvacinį laišką, geriau nesiųskite CV.

Reikalavimai darbuotojui

Mes nebijome ir netgi kviečiame naujokus aktyviems pardavimams. Tačiau norime suprantančių kas yra aktyvūs pardavimai ir gal jau turinčių sėkmingos patirties. Ypač vertinsime norintį greitai prasimušti marketingo ir reklamos srityje, tačiau tuo pačiu suprantančio, kad be aktyvaus darbo tai nepasiekiama.

Jūs turite mokėti sklandžiai kalbėti ir dėstyti savo mintis. Tą norėčiau suprasti iš Jūsų pateikto motyvacinio laiško. Norėčiau paaiškinimo kodėl save matote pardavimuose ir interneto versle, kiek žinote apie b2b aktyvius pardavimus, kokių savybių šiam darbui turite. Ar suprantate kas yra 30 šaltų skambučių per dieną? Visi parašę kokybišką motyvacinį laišką bus pakviesti į Zoom pokalbį.

Įmonė siūlo

Siūlome darbą tarp profesionalų. Jūs įgausite naujausių praktinių pardavimų , reklamos ir rinkodaros žinių. Tapsite stipriu ir paklausiu specialistu.

Jūs gausite kokybišką produktą dėl kurio nebus gėda prieš klientą. Per pastaruosius kelerius metus neturime nė vieno paslaugų atsisakusio kliento kuris perka mūsų rekomenduojamą paslaugų paketą. Atitinkamai pardavimo vadybininkai per kelerius metus tampa projektų vadovais dirbantys su pastoviais klientais. Jų atlyginimas apie 14 - 24 000+ eurų per metus.

Pardavimo vadybininkai dirba kaip laisvai samdomi verslininkai ir susirenka atlyginimą iš komisinių. Yra taikomas garantuotas ( ne bazinis) atlygis 2-12 mėnesių, 1000 - 1500 eurų. Dirbama suteikiant paslaugas mūsų įmonei su individualia veikla.

Galima siūlyti savo bendradarbiavimo variantus pateikiant tiek sąlygas, tiek įsipareigojimus.


Reklamos pardavimo partneriai gali dirbti iš bet kurio Lietuvos ar užsienio miesto. Esame paruošę nuotolinio mokymo kursus, pastovaus mokymo ir įgūdžių tobulinimo programą. Patogi įmonių duomenų bazė per debesinę CRM. Galite pasirinkti kiek laiko per dieną dirbsite.

Garantinio, komisinių dydis derybų klausimas.

CV ir motyvacinį atsiųsti

Atlyginimas

1000-3500 €/mėn. į rankas
Atlyginimas - komisiniai nuo pardavimų
UAB „IKS“

UAB „IKS“

IKS interneto sprendimų kompanija vykdanti veiklą jau penkioliktus metus. Turime profesionalų kolektyvą, atstovaujame puikius ir gerai žinomus portalus ASA.LT, ANONSAS.LT, AUTOREVIU.LT, VISASVERSLAS.LT, VISKAS.LT
informacija apie UAB „IKS“
1
Darbuotojų skaičius
50-100 tūkst. €
Pajamos 2020 m.