No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „IKS“

Interneto reklamos pardavimo specialistas

400-1800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „IKS“

Darbo pobūdis

Geri uždarbiai, galimas laisvas darbo grafikas arba darbas iš bet kurios pasaulio vietos. Įdomus, pastoviai atsinaujinantis, kūrybingas ir prasmingas darbas. Kuriame naujus informacinius projektus kurie leidžia uždirbti kompanijos darbuotojams ir yra naudingi visuomenei.


Esame specializuotų portalų grupė: statybinis ASA.lt (lt.lt. allconstructions.com), gyvenimo būdo anonsas.lt, agrozinios.lt, visasverslas.lt

Išsiskiriame galėdami klientams pasiūlyti labai daug reklaminių formatų. Populiariausi šiuo metu tai specializuotų informacinių projektų kūrimas kaip "Naujos statybos butai Vilniuje', " Geriausi restoranai Vilniuje", " Įdomiausios lankytinos vietos Lietuvoje". Projektai integruojami į esamus portalus.
Būdami influenceriai ir sugebėdami iškelti turinį į natūralią Google paiešką sukuriame itin efektyvų reklaminį produktą. Todėl šis darbas, kaip papildomas, puikiai tiks SEO ir adwords specialistams, taip kaip siekiame labai panašaus rezultato. Turime labai aukštą iškėlimo reitingą. Kontraktai didesni nei įprasta internetinių portalų rinkoje. Šio formato klientų išlaikymo procentas itin aukštas.

Pardavimai tiek tiesiogiai klientams, tiek agentūroms

Reikalavimai darbuotojui

Norime suprantančio pardavimų svarbą ir perspektyvas, turinčio ambicingų tikslų internetinių projektų valdymo ir pardavimo srityje.

Mes nebijome naujokų ir net linkę priimti mažai dirbusius šioje srityje. Mūsų įvaldyta mokymo technika leidžia labai greitai apmokyti naujokus.

Jūs turite mokėti sklandžiai kalbėti ir dėstyti savo mintis. Tą norėčiau suprasti iš Jūsų pateikto motyvacinio laiško. Norėčiau paaiškinimo kodėl save matote pardavimuose ir interneto versle, kiek žinote apie b2b pardavimus, kokių sąvybių šiam darbui turite. Visi parašę kokybišką motyvacinį laišką bus pakviesti į pokalbį.

Įmonė siūlo

Siūlome darbą tarp profesionalų. Jūs įgausite naujausių praktinių pardavimų , reklamos ir rinkodaros žinių. Tapsite stipriu ir paklausiu specialistu.
Mes visada esame žingsniu priekyje rinkos. Pirmieji pradėjome naudoti kontekstinės reklamos, šiuo metu įtakojimo ir turinio marketingo formatus.


Reklamos pardavimo partneriai, agentai gauna gerus komisinius kurių dydis auga priklausomai nuo pardavimų. Patirties įgavęs pardavėjas dirbantis pilną dieną per metus po mokesčių vidutiniškai uždirba 14 - 18 000 eurų.

Reklamos pardavimo partneriai gali dirbti iš bet kurio Lietuvos ar užsienio miesto. Esame paruošę nuotolinio mokymo kursus, pastovaus mokymo ir įgūdžių tobulinimo programą. Patogi įmonių duomenų bazė per debesinę CRM. Galite pasirinkti kiek laiko per dieną dirbsite.

Garantinio, komisinių dydis derybų klausimas.

CV ir motyvacinį atsiųsti

Atlyginimas

400-1800 €/mėn. į rankas
UAB „IKS“

UAB „IKS“

IKS interneto sprendimų kompanija vykdanti veiklą jau penkioliktus metus. Turime profesionalų kolektyvą, atstovaujame puikius ir gerai žinomus portalus ASA.LT, ANONSAS.LT, AUTOREVIU.LT, VISASVERSLAS.LT, VISKAS.LT
informacija apie UAB „IKS“
1
Darbuotojų skaičius
50-100 tūkst. €
Pajamos 2020 m.