No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „IKS“

Interneto reklamos pardavimo specialistas

600-3500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - UAB „IKS“

Darbo pobūdis

Geri uždarbiai, galimas laisvas darbo grafikas arba darbas iš bet kurios pasaulio vietos. Įdomus, pastoviai atsinaujinantis, kūrybingas ir prasmingas darbas. Darbas kuris gali tapti startu sėkmingai karjerai reklamos, rinkodaros, pardavimų versle. Darbas kuriame per 2 mėnesius išmoksite daugiau nei per 4 metus Universitete.

Esame specializuotų portalų grupė: statybinis ASA.lt (lt.lt. allconstructions.com), gyvenimo būdo anonsas.lt, agrozinios.lt, visasverslas.lt.
Kuriame naudingus informacinius projektus kurie leidžia uždirbti kompanijos darbuotojams ir yra naudingi visuomenei. Integruojame kliento prekes į įtakojantį kontekstinį portalų turinį ir jį iškeliame į natūralią Google paiešką.

Esame trečias kelias patekti į google paiešką. Ten kur šiai dienai daugiausiai pirkėjų. Iškeliame klientus į google paiešką per labai trumpą laiką ir galime su daugybe nuorodų.

Ieškome darbuotojo kurio pagrindinis darbas būtų naujų klientų paieška. Taip pat puikiai sutarsime su tais kurie turi savo klientus dirbančius SEO, Google Ads srityje. Mūsų formatai puikiai papildys naudojamus.

Naudojami formatai tampa populiariausi tarp Vakarų Europos premium klasės klientų. Gaunate ne tik šiandienes galimybes uždirbti, bet ir ilgalaikes perspektyvas.

Reikalavimai darbuotojui

Mes nebijome ir netgi kviečiame naujokus aktyviems pardavimams. Tačiau norime suprantančių kas yra aktyvūs pardavimai ir gal jau turinčių sėkmingos patirties. Ypač vertinsime norintį greitai prasimušti marketingo ir reklamos srityje, tačiau tuo pačiu suprantančio, kad be aktyvaus darbo tai nepasiekiama.

Jūs turite mokėti sklandžiai kalbėti ir dėstyti savo mintis. Tą norėčiau suprasti iš Jūsų pateikto motyvacinio laiško. Norėčiau paaiškinimo kodėl save matote pardavimuose ir interneto versle, kiek žinote apie b2b aktyvius pardavimus, kokių savybių šiam darbui turite. Ar suprantate kas yra 30 šaltų skambučių per dieną? Visi parašę kokybišką motyvacinį laišką bus pakviesti į pokalbį.

Įmonė siūlo

Siūlome darbą tarp profesionalų. Jūs įgausite naujausių praktinių pardavimų , reklamos ir rinkodaros žinių. Tapsite stipriu ir paklausiu specialistu.

Jūs gausite kokybišką produktą dėl kurio nebus gėda prieš klientą. Per pastaruosius kelerius metus neturime nė vieno paslaugų atsisakusio kliento kuris perka mūsų rekomenduojamą paslaugų paketą. Atitinkamai pardavimo vadybininkai per kelerius metus tampa projektų vadovais dirbantys su pastoviais klientais. Jų atlyginimas apie 14 - 24 000+ eurų per metus.

Pardavimo vadybininkai dirba kaip laisvai samdomi verslininkai ir susirenka atlyginimą iš komisinių. Yra taikomas garantuotas ( ne bazinis) atlygis 2-12 mėnesių, 600 - 1000 eurų. Dirbama suteikiant paslaugas mūsų įmonei su individualia veikla.

Galima siūlyti savo bendradarbiavimo variantus pateikiant tiek sąlygas, tiek įsipareigojimus.


Reklamos pardavimo partneriai gali dirbti iš bet kurio Lietuvos ar užsienio miesto. Esame paruošę nuotolinio mokymo kursus, pastovaus mokymo ir įgūdžių tobulinimo programą. Patogi įmonių duomenų bazė per debesinę CRM. Galite pasirinkti kiek laiko per dieną dirbsite.

Garantinio, komisinių dydis derybų klausimas.

CV ir motyvacinį atsiųsti

Atlyginimas

600-3500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Atlyginimas - komisiniai nuo pardavimų
UAB „IKS“

UAB „IKS“

IKS interneto sprendimų kompanija vykdanti veiklą jau penkioliktus metus. Turime profesionalų kolektyvą, atstovaujame puikius ir gerai žinomus portalus ASA.LT, ANONSAS.LT, AUTOREVIU.LT, VISASVERSLAS.LT, VISKAS.LT
informacija apie UAB „IKS“
1
Darbuotojų skaičius
50-100 tūkst. €
Pajamos 2020 m.