Žaliavų, medžiagų, naudojamų gamyboje, technologinio proceso ir gatavos produkcijos kokybės kontrolė pagal patvirtintus fiziko-cheminius, organoleptinius tyrimo metodus;
Darbas su dujų chromatografu;
Darbas su kontrolės matavimo prietaisais;
Darbas su cheminėmis medžiagomis;
Teisingas laboratorijos dokumentų įforminimas.
Reikalavimai darbuotojui
Aukštasis išsilavinimas maisto technologijos, chemijos, biologijos, mikrobiologijos arba biochemijos srityse (gali būti paskutinių kursų studentas);
Panašaus darbo patirtis, laboratorijoje (privalumas);
Maisto technologijos žinios (privalumas);
Kompiuterinis raštingumas (MS Office);
Analitinis mąstymas, sugebėjimas dirbti komandoje bei noras tobulėti;
Atsakingumas, kruopštumas, sąžiningumas.
Įmonė siūlo
Sveikatingumas
Sveikatos draudimas
Atsakingą darbą profesionalų komandoje;
Profesinius iššūkius bei savirealizacijos galimybę;
Kolegų profesionalų pagalbą siekiant tikslų;
Profesinį tobulėjimą, mentorystę.
Atlyginimas
800-1100 €/mėn. į rankas
Konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį, kompetenciją bei atitikimą pareigybės reikalavimams.
UAB „Vilniaus degtinė“
Prancūzų koncernui „Marie Bizard Wine and Spirits“ priklausanti, viena seniausių alkoholinių gėrimų gamintojų Lietuvoje.