No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
UAB „Šviesos gamyba“

INŽINIERIUS (-Ė) - KONSTRUKTORIUS (-Ė)

1100-1700 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Šviesos gamyba“

Mūsų pasiūlymas Jums:

Karjeros perspektyva stabilioje, finansiškai sėkmingoje įmonėje, įdomūs projektai šiuolaikiškoje verslo srityje, patogios darbo priemonės, profesionalūs ir visada pasiruošę padėti kolegos bei vadovai. Žadame išsamius apmokymus, galimybę nuolat gilinti savo žinias, lankstumą planuojant darbo dieną. Užtikrinsime sąžiningą atlyginimą ir motyvuojančius priedus už pasiektus rezultatus, pagarbą Jums bei Jūsų poreikiams.
Susipažinkime - siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų bei sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos pareigos ir atsakomybės

Šiame darbe kursite LED apšvietimo sistemas – projektuosite nuo pradinės idėjos iki masinės gamybos, projektuosite prototipus, ruošite maketus, juos testuosite, parengsite techninę dokumentaciją, brėžinius ir instrukcijas bei rūpinsitės galutinio produkto fotometrinių (optinių), elektrinių, mechaninių, kaštų, saugumo, dizaino reikalavimų užtikrinimu. Išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad Jūs turite aukštąjį inžinerinį išsilavinimą (mechanika, optika, elektronika ir pan.) ir bent 2 metų sėkmingą produktų kūrimo patirtį; puikiai dirbate Solidworks, Inventor, Onshape ar kita CAD projektavimo programa; išmanote mechanikos, elektronikos, medžiagų atsparumo sritis; esate susipažinęs su gamybos procesais; turite anglų k. įgūdžių.
Jūsų patirtį dirbant Ansys (Discovery, SPEOS), Solidworks (Flow Simulation) ar kitomis panašiomis simuliacinėmis programomis laikytume rimtu privalumu.
Mielai svarstytume ir paskutiniųjų kursų studentų kandidatūras.
Neabejokite ir pabandykite, siųskite savo C.V. dabar. Galbūt tai - pasiūlymas, kuris labiausiai yra vertas Jūsų dėmesio.

Atlyginimas

1100-1700 €/mėn. į rankas
UAB „Šviesos gamyba“

UAB „Šviesos gamyba“

UAB “Šviesos gamyba” – tai inovatyvius produktus kurianti, jauna ir ambicinga komanda, dirbanti su žymiausiais Lietuvos mokslininkais ir siūlanti novatoriškus technologinius sprendimus. Turime startuolio (start-up) mąstymą ir orientuojamės į augimą. Šiuo metu kuriame inovatyvias dezinfekavimo technologijas ir ieškome žmogaus, norinčio dirbti su naujais pažangiais produktais ir išmanančio technologijų kūrimą bei vystymą.
Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
informacija apie UAB „Šviesos gamyba“
4500 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
8
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2021 m.