No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
UAB „Emplos“

IT inžinierius (-ė)

800-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Emplos“

Darbo pobūdis

Plečiamės ir ieškome inžinieriaus (-ės), kuris atliktų Emplos klientams (verslo įmonėms) tinklo įrangos konfigūravimo ir priežiūros (support) darbus.

Reikalavimai darbuotojui

  • Aukštasis ar aukštesnysis išsilavinimas (pageidautina informacinių technologijų, informatikos, telekomunikacijų, elektronikos arba kibernetinio saugumo srityse);
  • Gali būti bakalauro studijų paskutinio kurso ar magistratūros studentas;
  • Reikalingos geros žinios apie įmonių tinklus, tinklų apsaugą, IT sistemų instaliavimą į virtualius serverius, tinklo administravimo sistemas,
  • Galiotys sertifikatai, patvirtinantys turimas žinias, būtų didelis privalumas,
  • Geros anglų kalbos žinios;
  • Organizuotumas, žingeidumas, noras mokytis ir tobulėti;
  • B kategorijos teisės.

Įmonė siūlo

Įmonė ieško specialistų, kurie jau yra išaugę dabartinės kompanijos ribas, siekia nuolat tobulėti, nori dirbti su skirtingų industrijų klientais ir įvairaus sudėtingumo uždaviniais.

Darbo metu susipažinsite su inovatyviais gamintojais kibernetinio saugumo srityje, galėsite praktiškai išbandyt gamintojų sprendimus LAB'e.

Daug investuojame į darbuotojų mokymus, todėl galėsite nuolat kelti savo kvalifikaciją ir formuoti savo profesinį įvaizdį. Siūlydami ir diegdami klientams efektyvius kibernetinio saugumo sprendimus, tiesiogiai prisidėsite prie kibernetinio saugumo aplinkos gerinimo Lietuvos įmonėse.

Atlyginimas

800-1200 €/mėn. į rankas
Atlygimo dydis priklauso nuo turimo patirties ir žinių. Jei manote, kad esate vertas daugiau, pasiderėkime.
UAB „Emplos“

UAB „Emplos“

Įmonės yra sistemų integratorius. Klientams siūlo pasaulyje gerai žinomų gamintojų kibernetinio saugumo sprendimus. Įmonė yra įsikūrusi Vilniuje, tačiau veiklą vykdo visoje Lietuvoje.

Įmonė turi nepriekaištingą verslo reputaciją rinkoje. Įmonė aktyviai prisideda prie visuomenės, ir ypač vaikų, žinių apie kibernetinį saugumą didinimo. Esame aktyvūs socialinėje veikloje. Mentoriaujame socialiniuose projektuose, dalinamės sukaupta praktika renginiuose ir panašiai.
informacija apie UAB „Emplos“
3237 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
7
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2022 m.