No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Directo“

VERSLO VALDYMO SISTEMOS KONSULTANTĖ (-AS) APSKAITOS, FINANSŲ SRITYJE

Vilnius - UAB „Directo“

Darbo pobūdis

Ar Jus žavi novatoriški verslo valdymo sistemos sprendimai ir tikite, kad jie gali padėti įmonėms sėkmingai vystyti verslą?
Jei norite perkelti savo karjerą į kitą lygį, „Directo“, viena iš didžiausių verslo valdymo sistemos tiekėja Baltijos šalyse, siūlo Jums unikalią galimybę dabar!
Mes padėsime Jums tapti VERSLO VALDYMO SISTEMOS KONSULTANTE (U).
Būdama verslo valdymo sistemos konsultante(u), Jūs asmeniškai ir kūrybiškai sprendžiate klientų problemas ir padedate įmonėms taupyti laiką, naudojant intelektualius verslo valdymo sistemos sprendimus. Mes augame ir plečiame savo komandą - ateik ir būk kažko naujo ir tikrai įdomaus dalimi.

Už ką būsi atsakinga (-as)?
  • konsultuosi klientus verslo valdymo sistemos diegimo ir naudojimo klausimais;
  • operatyviai reaguosi ir spręsi klientams kilusius klausimus;
  • kruopščiai seksi savo ir kolegų veiklos rezultatus.

Kokio kolegos (-ės) laukiame?

Esate geras kandidatas, jei suprantate verslo procesus. Esate logiškas ir išradingas. Jūs galite aiškiai formuluoti mintis ir puikiai kalbate lietuvių bei gerai anglų kalbomis. Bus reikalingos buhalterinės apskaitos žinios.
„Directo“ laukia jūsų, jei norite dirbti į ateitį žiūrinčioje Lietuvos įmonėje ir norite būti svarbūs.

Mes Tau pažadame

Kodėl „Directo“ galėtų būti Jūsų būsimas darbdavys?
  • Mes vertiname Jus tokį, koks esate, ir prisidedame prie asmeninio tobulėjimo, teikdami išsamius mokymus ir palaikymą, kad būtumėte geriausi.
  • Mes vertiname darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą užtikrindami patogią ir jaukią darbo aplinką.
  • Siūlome Jūsų patirtį ir kompetencijas atitinkantį bazinį atlyginimą nuo 900 iki 1200 EUR (neatskaičius mokesčių)taip pat galimybę užsidirbti ir priemoką.
  • Mes sukūrėme įvairiapusį motyvacijos paketą.
  • Svarbiausia - „Directo“ tikisi ilgalaikės karjeros ir tobulėjimo.

Taigi jei mėgsti bendrauti, visada sieki rasti geriausią sprendimą, „draugauji“ su skaičiais ir naujosiomis technologijomis, siųsk mums savo CV, o norėdamas daugiau sužinoti apie šią darbo poziciją, skambink tel.
UAB „Directo“

UAB „Directo“

Keturiolika metų Lietuvoje veikiančios tarptautinės įmonės UAB "DIRECTO" siekis - padėti klientams valdyti verlsą naudojant inovatyvią verslo valdymo sistemą. Verslo valdymo sistema „Directo“ padeda įmonėms optimizuoti verslo procesus, padidinti veiklos efektyvumą, sutaupyti IT išlaidas bei suteikia galimybę turėti prieigą prie visų įmonės duomenų per naršyklę. Šiandien „Directo“ yra naudojama 15-oje Europos Sąjungos valstybių ir daugiau nei 54-ių skirtingų pasaulio šalių. Kompanija jau aštuonis kartus iš eilės buvo pripažinta kaip viena geriausių ir greičiausiai augančių šalies įmonių bei pelnė „Gazelės“ apdovanojimus Estijoje. Lietuvoje tokį apdovanojimą pelnėme 2017, 2018 ir 2019 metais. Šiandien esame įgyvendinę daugiau nei 4000 projektų Baltijos valstybių regione, pelnę pasitikėjimą teikiamais „Directo“ sprendimais ir galime pasigirti sėkmingos veiklos įvertinimais.

Mes – draugiška ir jaunatviška komanda. Visus klientams iškilusius klausimus ir problemas stengiamės spręsti kartu ir rasti geriausią sprendimą. Tikime, jog komandinis darbas – viena iš mūsų bendrovės stiprybių.
informacija apie UAB „Directo“
2547 €
Vid. atlyginimas bruto
(67% didesnis už LT vidurkį)
14
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2020 m.