No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „DocLogix“

IT paslaugų aktyvių pardavimų specialistas

1900-2460 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - UAB „DocLogix“

Darbo pobūdis

Šioje pozicijoje jūsų pagrindinė užduotis bus užtikrinti pardavimo tikslų įgyvendinimą ir nepriekaištingą klientų patirtį. Aktyviai vystysite santykius su jau esamais klientais (dėl papildomų IT paslaugų pardavimo) bei skirsite laiko naujų klientų paieškai.

Vesite visą pardavimo procesą – užmegsite kontaktus, aiškinsitės poreikius, pristatysite paslaugas, rengsite komercinius pasiūlymus, vesite derybas, užtikrinsite abipusį sutarčių ir susitarimų laikymąsi. Didžiąją darbo laiko dalį sudarys tiesioginis bendravimas telefonu ir nuotoliniai susitikimai.

Ko tikimės iš Jūsų:

Kandidatams į šią poziciją yra būtinas aukštasis išsilavinimas bei sėkminga, mažiausiai 3 metų trukmės aktyvių B2B pardavimų patirtis IT, telekomunikacijų, techninėje ar inžinerinėje srityje.

Tikimės, kad mėgstate bendrauti, turite puikius pardavimo (poreikių identifikavimo ir vystymo, produkto pristatymo, derybų, sandorio užbaigimo) įgūdžius, išmanote aktyvių pardavimų procesą. Gebate apdoroti didelius informacijos kiekius ir greitai mokytis. Gebate kokybiškai organizuoti savo darbą, nusistatyti prioritetus ir jais vadovautis.

Įmonė siūlo:

Įmonė siūlo 36 val. / 4 dienų darbo savaitę, darbo vietą moderniame biure Vilniuje Lvivo g. bei visas darbui reikalingas priemones (kompiuteris, telefonas ir kt.). Taip pat galimybę prireikus derinti darbą biure ir nuotoliniu būdu.

Numatomas 1900 - 2460 Eur (bruto) bazinis darbo užmokestis ir priedai, priklausantys nuo darbo rezultatų bei sveikatos draudimas (po 6 mėn. sėkmingo darbo).

Dalyvausite įmonės organizuojamuose renginiuose ir laisvalaikio pramogose, turėsite galimybę kelti savo kvalifikaciją profesionaliuose mokymuose.

Mes siūlome:

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Sveikatingumas

Sveikatos draudimas

Biuras

Dušas

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas

Kiti privalumai

Telefonas asmeniniam naudojimui Kompiuteris asmeniniam naudojimui Reguliarūs mokymai

Atlyginimas

1900-2460 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Numatomas bazinis darbo užmokestis ir priedai, priklausantys nuo darbo rezultatų.
Sveikatos draudimas (po 6 mėn. sėkmingo darbo).
UAB „DocLogix“
strongest_in_lithuania

UAB „DocLogix“

„DocLogix“ yra pripažinta geriausia dokumentų ir procesų valdymo sistema Europoje.
Ji yra lengvai adaptuojama, išplečiama ir konfigūruojama. „DocLogix“ skirta informacijos apdorojimui, valdymui, saugojimui ir patogiai prieigai. Išskirtinis dokumentų valdymo sprendimas vartotojams leidžia kurti, modifikuoti automatizuotus organizacijos procesus (darbų sekas) be jokių programavimo žinių. Papildomai, „DocLogix“ turi daug pažangių funkcijų tokių kaip optinis teksto atpažinimas (OCR), patogus dokumentų importavimas, skenavimas, ataskaitų rengimas, saugojimas, paieška ir daugybę kitų. „DocLogix“ galite įsigyti kaip produktą (diegiamas kliento serveryje)
arba naudotis paslauga (sistema prieinama debesyje). „DocLogix“ yra integruojama su MS Office programomis, SAP, NAV ir kt. „DocLogix“ galite naudoti savo mėgstamoje darbo aplinkoje (mobiliajame įrenginyje, el. pašto programoje, interneto naršyklėje, MS Office aplinkoje).
informacija apie UAB „DocLogix“
2971 €
Vid. atlyginimas bruto
(95% didesnis už LT vidurkį)
46
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1736 €
25% uždirba 1736-2756 €
25% uždirba 2756-3685 €
25% uždirba nuo 3685 €