No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Simplika“

IT VADOVAS (-Ė) - PROJEKTŲ VADOVAS (-Ė)

Nuo 2500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Simplika“

Pozicijos pobūdis:

IT vadovas – projektų vadovas bus atsakingas už naujos IT sistemos diegimą ir integravimo procesą organizacijoje. Vėliau seks sistemos vystymo darbai ir naujų modulių diegimas bei pritaikymas naujiems verslo poreikiams.

Reikalingas žmogus, kuris turi:

  • Aukštąjį išsilavinimą IT ar susijusioje srityje;
  • Puikias technines (IT) žinias, kurios reikalingos diegiant naują produktą organizacijoje bei integruojant su kitomis sistemomis;
  • Sėkmingai įgyvendintų projektų valdymo patirties;
  • Puikius komunikacinius įgūdžius, užtikrinant sklandžią komunikaciją komandoje, su vadovais, tiekėjais;
  • Puikius analitinius gebėjimus, siekiant sėkmingai numatyti projekto strategiją ilgalaikėje perspektyvoje, nustatyti galimas rizikas ir suplanuoti produkto vystymą.
  • Geras anglų kalbos žinias.

Informuosime tik atrinktus kandidatus, konfidencialumą garantuojame. Siųsdami savo CV Jūs sutinkate, kad UAB „Simplika“ tvarkytų Jūsų asmens duomenis galimo įdarbinimo bendrovėje ar paslaugų teikimo UAB „Simplika“ klientams tikslais. Jūs turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą, tvarkyti, keisti bei prašyti ištrinti savo anksčiau pateiktus duomenis (plačiau )

Atlyginimas

Nuo 2500 €/mėn. į rankas
UAB „Simplika“

UAB „Simplika“

Esame „Simplika“ ir „CVO Recruitment“ – lyderiaujanti personalo atrankų ir laikinojo įdarbinimo įmonė Baltijos regione. Mūsų tikslas – padėti Klientams susirasti geriausią darbuotoją, o Kandidatams – svajonių darbą.