No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „BNI LT“

JAUNESNIOJI (-YSIS) PROJEKTŲ VADOVĖ (-AS)

700-800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „BNI LT“

Pasiūlymas Jums:

Žadame patirtį tarptautinius standartus taikančioje organizacijoje; apmokymus iš savo srities profesionalų ir unikalią galimybę susipažinti su daugiau nei 900 skirtingų verslų savininkų, vadovų. Puikios darbo sąlygos pačiame Vilniaus centre, pozityvus jaunas kolektyvas, įdomios, dinamiškos užduotys ir vertingos pažintys; sąžiningai mokamas atlygis ir jaukios tradicijos - ko gero, verta rimtai apsvarstyti šį pasiūlymą?

Paskubėkite – siųskite savo CV, mielai aptarsime bendradarbiavimo galimybes su Jumis. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime

Būsimos užduotys:

Teks kartu su komanda atlikti administracines užduotis, steigiant naujus BNI® skyrius, organizuojant BNI® mokymus ir verslo susitikimus, pagelbėti organizuojant BNI® vidinę ir išorinę komunikaciją; suteikti administracinę pagalbą BNI® direktorių komandai; konsultuoti ir informuoti BNI® narius pagal galiojančias tvarkas, stebėti BNI® narių veiklos rodiklius.
Tikime, kad tai gali būti Jums nauja ir nepažįstama veikla – pažadame apmokyti, supažindinti, padėti. Tereikia išdrįsti.

Džiaugsimės, jei

Esate išsilavinęs ir maloniai bendraujantis žmogus, norintis nuolat tobulėti ir besivadovaujantis aiškiomis vertybėmis. Ko gero, mielai priimtume ir paskutinio kurso studentą (-ę) ar jauną žmogų, kuriam BNI® taptų pirmąja darboviete. Prireiks anglų k. žinių, kompiuterinio raštingumo, atsakingo požiūrio, kruopštumo, greitos reakcijos ir žavios šypsenos.

Atlyginimas

700-800 €/mėn. į rankas
UAB „BNI LT“

UAB „BNI LT“

BNI – įmonė, atstovaujanti BNI® organizaciją Lietuvoje. BNI® - didžiausia ryšių plėtros ir rekomendacijų organizacija pasaulyje, vienijanti 250 tūkst. verslo atstovų įvairiose pasaulio šalyse. Lietuvoje pradėjo savo veiklą 2014 m. ir šiuo metu vienija daugiau nei 800 verslininkų Lietuvoje. Kiekvieną dieną vyksta tūkstančiai susitikimų visame pasaulyje, kuriuose verslo lyderiai susitinka tam, kad megztų naujas pažintis, vystytų pasitikėjimu grįstus santykius bei keistųsi kokybiškomis ir šiltomis verslo rekomendacijomis. BNI® Lietuva misija - padėti patikimam verslui augti, suteikiant papildomą pelningų užsakymų srautą.
Daugiau apie mus:
Stipriname nacionalinio biuro komandą ir kviečiame naujoką šioms pareigoms: