No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
UAB „BALTICUM TV“

JAUNESNYSIS (-IOJI) TELEKOMUNIKACIJŲ SPECIALISTAS (-Ė)

Nuo 950 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Klaipėda - UAB „BALTICUM TV“

KODĖL TU?

Savo veiklą šiuo metu aktyviai tobulinanti „Balticum“ plečia savo profesionalų komandą. Mes ieškome ryžtingo, entuziastiško ir iniciatyvaus jaunesniojo(-iosios) telekomunikacijų specialisto(-ės), kuris(-i) užsiims telekomunikacijų tinklų infrastruktūros bei įrangos priežiūra. Šios pozicijos tikslas – užtikrinti aukštą techninio aptarnavimo kokybę bei padėti mums vystyti „Balticum“ centrinį padalinį Klaipėdoje, augti kartu su mumis, atrasti ir pritaikyti tinkamus telekomunikacinius sprendimus.

Pradžioje Tu dirbsi su privačiais klientais, o įgijus patirties ir reikalingų kompetencijų galėsi kilti karjeros laiptais dirbant verslo klientų techninio aptranavimo komandoje.

TAVO PAGRINDINĖS ATSAKOMYBĖS:

Būdamas(-a) „Balticum“ jaunesniuoju(-aja) telekomunikacijų specialistu(-e) Tu padėsi mums efektyviau vykdyti telekomunikacijų tinklų diegimą, taisymą ir priežiūrą, kompiuterinės įrangos aptarnavimą, užsiimsi šviesolaidinio interneto tinklo plėtra. Taip pat konsultuosi klientus, diegsi telekomunikacijų paslaugas ir šalinsi gedimus. Praėjus įvadinius mokymus, Tu dirbsi kartu su patyrusiais skyriaus kolegomis kurie padės Tau geriau suprasti skyriaus veiklą bei atsakyti į daugelį klausimų. Darbas šioje pozicijoje bus dinamiškas, reikalaujantis energijos, bendravimo įgūdžių ir savarankiškumo su galimybe ateityje dirbti verslo klientų aptarnavimo komandoje.

IŠ MŪSŲ GALI TIKĖTIS:

Mes padėsime Tau siekti darbo tikslų, prisidėdami prie Tavo profesinės kvalifikacijos kėlimo ir suteikdami visas reikalingas sąlygas sėkmingam darbui (tarnybinį automobilį, nuolaidas telekomunikacijos paslaugoms, mobilųjį telefoną ir ryšio planą ir kt.).
Įveikdami įvairaus mąsto iššūkius telekomunikacijų srityje, Tu įgysi neįkainojamos patirties tobulinant telekomunikacijų eksploatacijos procesus bei savarankiškai priimant sprendimus įvairiomis sąlygomis. Taip pat realizuosi savo idėjas, kuriant ir inicijuojant įvairius pokyčius įmonės Klaipėdos padalinyje.

Atlyginimas

Nuo 950 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Su perspektyva augti, priklausomai nuo rezultatų.
UAB „BALTICUM TV“

UAB „BALTICUM TV“

Bendrovė “Balticum” teikia standartinius bei individualius interneto, televizijos, telefonijos ir IT sprendimo paslaugas Lietuvos gyventojams ir įmonėms.

Mes jaučiame Lietuvos gyventojų poreikį naudotis greitomis, šiuolaikiškomis bei lengvai valdomomis telekomunikacijų paslaugomis.Todėl kuriame aukštos kokybės paslaugas, paslaugų perdavimui renkamės mūsų specialistų išbandytą ir pasaulyje pripažintą aukštos kokybės įrangą. Mūsų konsultacinės paslaugos padeda klientams išsirinkti tinkamiausius praktinius sprendimus problemoms, su kuriomis jie susiduria kasdien.
informacija apie UAB „BALTICUM TV“
2928 €
Vid. atlyginimas bruto
(92% didesnis už LT vidurkį)
167
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2067 €
25% uždirba 2067-2689 €
25% uždirba 2689-3322 €
25% uždirba nuo 3322 €