No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta finansų kategorijoje
SEB

Jaunimo laboratorija / Nuotolinių konsultacijų komandos asistentas

From 1000 €/mon. Gross
Calculate »
Net per month
Vilnius - SEB
Kaip tau skamba tokia darbo savaitė: 60 proc. savo laiko įgyvendinti realius ir prasmingus banko projektus, o 40 proc. laiko kurti inovatyvius ir ateitį keičiančius sprendimus? Jeigu tau tai skamba gerai, prisijunk prie „Jaunimo laboratorijos”.

„Jaunimo laboratorija“ – tai tarptautinė apmokamos praktikos programa studentams SEB banke. Kartu su įvairiomis užduotimis tavęs laukia ir darbas komandoje su studentais iš kitų Baltijos šalių ir tik tau skirtas asmeninis mentorius, kuris palaikys ir padės visos praktikos metu.

Pradėk karjerą banke ir atrask naujus savo talentus jau dabar – prisijunk prie Privačios bankininkystės komandos, kurioje galėsi įgyti praktinės patirties bankininkystės srityje ir tapti inovacijų programos dalimi.

Kokios užduotys padės tau tobulėti?

  • Klientų konsultavimas telefonu, teikiant patarimus, kaip įvairiais gyvenimo etapais pasiekti užsibrėžtų tikslų
  • Pagalba klientams išspręsti kasdienės bankininkystės klausimus, naudojant skaitmeninius sprendimus
  • Bendradarbiavimas su kitų padalinių kolegomis, sprendžiant nestandartines situacijas
  • Komandinis darbas su kitais studentais naudojant Design thinking metodą

Tikime, kad tu:

  • Esi iniciatyvus (-i) ir inovatyvus (-i)
  • Domiesi technologijomis
  • Mėgsti bendrauti su žmonėmis
  • Patinka greitas darbo tempas
  • Lengvai prisitaikai prie pokyčių
  • Turi gerus anglų kalbos įgūdžius raštu ir žodžiu

Mes tau siūlome:

  • Apmokamą vasaros praktiką, kurią esant poreikiui gali užsiskaityti kaip privalomąją praktiką universitete
  • Palaikantį ir ugdantį asmeninį karjeros mentorių
  • Galimybę atlikti užduotis, kurios kuria realią vertę
  • Mokymosi galimybes ir vidinio SEB universiteto turinį, kur rasi daug įdomių mokymų ir žinomų pasaulyje lektorių paskaitų įvairiomis temomis
  • Draugišką ir augti skatinančią aplinką, kurioje visada sulauksi palaikymo ir pagalbos, komandos nariai dalinsis patirtimi ir pasidalins savo karjeros istorijomis ir patarimais
Daugiau apie SEB kultūrą ir „Jaunimo laboratoriją”: „Jaunimo laboratorija“ – apmokama praktikos programa | SEB

Jūsų gyvenimo aprašymo lauksime iki 2023 m. kovo 30 d.

Mėnesinis darbo užmokestis: 1000 EUR (neatskaičius mokesčių)



At SEB, we have always believed that the future depends on turning great ideas into reality. Ever since we welcomed our first customer in 1856, we have been a catalyst for positive change by providing responsible advice and capital to people with ideas for the future. Grounded in our long history and strong heritage, we want to create long-term value for all our stakeholders by being curious about what the future holds. We have a strong ambition to accelerate the pace towards a sustainable future for people, businesses, and society. Our skilled and dedicated employees stand by our customers in good times and bad and offer financial products and services that meet their ever-changing needs – both in our home markets in northern Europe and through our international network around the world.
Read more:

Salary

From 1000 €/mon. gross
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta finansų kategorijoje
SEB

SEB

SEB yra daugiau nei pirmaujanti finansinių paslaugų organizacija. Mūsų ambicinga vizija – klientams ir visuomenei teikti pasaulinio lygio paslaugas. Todėl nuolat ieškome skirtingos patirties turinčių kolegų, nuo studentų ar ką tik mokslus baigusių iki patyrusių ekspertų.

Dažniausiai ieškome ekonomikos, verslo administravimo ir vadybos, bankininkystės, finansų ir apskaitos, IT specialistų. Tačiau mūsų gretose yra ir ne vienas matematikas, fizikas, mokytojas ir net gydytojas ar žurnalistas. Tad net jei tavo išsilavinimas ar studijos nesusijusios su finansais, tikime, kad daug dalykų gali išmokti pas mus, todėl pasidomėk galimybėmis!

Tuos, kurie nuosekliai siekia tikslo, sunkiai atsispiria iššūkiams, sugeba bendradarbiauti, kviečiame dirbti SEB grupėje – SEB banke, SEB grupės paslaugų centre Vilniuje ar kitose SEB grupės įmonėse Lietuvoje.

Prisijunkite prie mūsų komandos!

information about SEB
3267 €
Avg. salary gross
(2X higher than LT average)
1462
Number of employees
>100 mln. €
Revenue 2022 y.
Distribution of employees by salary (before taxes):
25% earn up to 1912 €
25% earn 1912-2697 €
25% earn 2697-3924 €
25% earn more than 3924 €