Karštų ir šaltų patiekalų ruošimas ir jų pateikimas pagal patvirtintus receptus;
Darbas su virtuvės įranga, jos priežiūra;
Tvarkos ir švaros palaikymas virtuvėje;
Maisto kokybės ir virtuvės procesų užtikrinimas ir jų tobulinimas.
Reikalavimai darbuotojui
Gebėjimas dirbti komandoje;
Maisto gamybos procesų suvokimas ir jų išmanymas;
Kruopštumas;
Atsakingumas;
Tvarkingumas;
Sąžiningumas.
Įmonė siūlo
Darbo ir laisvalaikio balansas
Lankstus darbo grafikas
Transportas
Kelionės į/iš darbo kompensavimas
Apmokame vakarines valandas 1,5 karto.
Atlyginimas
6 €/val. į rankas
Nuo 1000 €/mėn. į rankas
Atlyginimas priklauso nuo patirties, kuris gali ženkliai kisti.
UAB „DOLSA“
Restoranas MEATing Room!!! Skaniausi steikai Vilniuje ir ispaniški tapos.