No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

IT verslo inžinierius (-ė)

Vilnius - Telia

Mes esame

Aš esu Donatas Sėliukas, vadovauju Telia Paslaugų užtikrinimo ir operacijų padalinio IT inžinierių Onsite komandai. Šiuo metu ieškau naujo komandos nario hardware priežiūros aso (-ės) darbui su KDV (kompiuterinių darbo vietų) priežiūra.

Tavo naujas iššūkis?

Telia IT verslo inžinierių komandoje prisidėsi prie kompiuterinių sistemų priežiūros, standartizavimo ir pasikartojančių užduočių automatizavimo. Programinės įrangos diegimo, konfigūravimo ir problemų sprendimo. IT aparatinės įrangos - hardware – paruošimo darbui, atnaujinimo bei gedimų šalinimo. Tau taip pat patikėsime mobiliųjų įrenginių konfigūravimą ir problemų sprendimą.

Prisijungus prie Telia komandos dirbsi tarptautinėje IT ir telekomunikacijų įmonėje, kuri savo veikloje vadovaujasi moderniausiais vadybos principais, vertina kiekvieno darbuotojo pasiekimus bei kompetenciją. Turėsi tiek profesinio, tiek asmeninio augimo galimybes visoje Telia Company įmonių grupėje ir matysi savo darbo rezultatus dirbant su naujausiomis technologijomis ir draugiška profesionalų komanda.

Koks (-ia) esi Tu?

Žinoma, pasižymi puikiu analitiniu mąstymu ir stipria orientacija į efektyvų bei kokybišką problemų sprendimą. Atsakingumas, iniciatyvumas bei savarankiškas laiko valdymas yra Tau būdingos savybės.

Tavo asmenybė:

  • Esi orientuotas (-a) į klientą
  • Inovatyvus (-i) ir analitiškas (-a)
  • Supranti ne tik technologijas, bet ir žmones (tiek lietuvių, tiek anglų kalbomis)

Tavo patirtis ir privalumai:

  • Kompiuterinės įrangos sutrikimų diagnozavimas ir šalinimas
  • Anglų kalbos žinios (žodžiu ir raštu)
  • IT aparatinės įrangos (hardware) sandaros, MS Windows OS (Windows 7, 8, 10) žinios
  • B kategorijos vairuotojo pažymėjimas
  • Aukštasis ar aukštesnysis išsilavinimas (privalumas IT ir telekomunikacijų srityje)
  • „Microsoft“ OS (Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10) MCSA, CompTIA A+ sertifikatai (privalumas)
  • Kompiuterinių tinklų bei tinklinės įrangos priežiūros pagrindai ir/ arba mobiliųjų įrenginių priežiūros patirtis (privalumas)

Susidomėjai?

Norėtum prisijungti prie Telia Microsoft kompiuterinių darbo vietų valdymo komandos? Laukiame Tavo CV! Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus. Jeigu kyla klausimų, užduok juos telefonu Benita).

Prisijunk prie Telia!
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

Telia

Karjera ir darbo galimybės

Domiesi technologijomis ir ieškai įdomių karjeros perspektyvų? „Telia“ rasi tai, ko nėra niekur kitur: įspūdingą pozicijų įvairovę ir galimybę išbandyti save skirtingose srityse. Nuo klientų aptarnavimo iki ateities inovacijų kūrimo visai Lietuvai ar Skandinavijos šalims – turime virš 500 unikalių darbo pozicijų, tad galimybių įvairovė laukia tavęs.

Kurk pokyčius

Prisijunk prie „Telia“ ir kurk reikšmingus pokyčius bei technologinius proveržius – turėsi galimybę prisidėti prie išskirtinių ar nacionalinės reikšmės projektų ir bendradarbiauti su tarptautinėmis ir vietinėmis profesionalų komandomis. Visoje „Telia Company“ dirba daugiau nei 20 tūkst. kolegų, o mūsų komandą vien Lietuvoje sudaro beveik 3 tūkst. specialistų!

Kultūra ir augimo galimybės

Kad ir ką dirbsi „Telia“, čia galėsi tobulėti visapusiškai ir dirbti savo ritmu, nes mes nuolat investuojame į darbuotojų augimą, emocinę sveikatą, finansinę ateitį ir darbo aplinkos gerinimą.


Plačiau - telia.lt/karjera
information about Telia
1944
Number of employees
>100 mln. €
Revenue 2022 y.