No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

KLIENTŲ APTARNAVIMO SPECIALISTAS, KLIENTŲ APTARNAVIMO PADALINYJE

Šiauliai - Telia

Mes esame

Tavo naujas iššūkis?

Tavo darbas – pasirūpinti klientais, išspręsti jiems kilusias problemas, bei išsiaiškinus jų poreikius, patarti jiems bei padėti jiems pasirinkti tinkamus produktus ir paslaugas. Darbas smagus ir su daug atsakomybės. Nors bendraujant su klientais daug laiko teks dirbti savarankiškai, komanda ir vadovai tau daug padės. Vadovai čia yra žinomi kaip puoselėjantys talentus ir padedantys žmonėms augti. Esi pasiruošęs žengti kitą savo karjeros žingsnį? Tuomet, kviečiame pas mus.

Dirbsi moderniame biure, kuris įsikūręs pačiame miesto centre. Iš viso čia dirba 700 žmonių – atsiveria plačios karjeros galimybės. Mes nuolat tobulėjame, todėl tavo galimybės augti pardavimų srityje – neribotos. Kartu su savo 15 žmonių komanda kursite sėkmę.

Koks esi tu?

Būsi mūsų atstovas, taigi, svarbu, kad būtum paslaugus. Žinoma, turi sėkmingos pardavimų patirties. Svarbu, kad gali save tinkamai išreikšti lietuvių ir anglų kalbomis tiek raštu, tiek žodžiu.

Tavo asmenybė:

  • Esi orientuotas į sprendimus
  • Myli klientus
  • Esi entuziastingas
  • Esi komunikabilus ir moki įtikinti
  • Esi siekiantis sau išsikeltų tikslų

Tavo įgūdžiai:

  • Taisyklinga lietuvių kalba
  • Gebėjimo dirbti kompiuteriu įgūdžiai

Tavo privalumai:

  • Pardavimų patirtis
  • Anglų ir rusų kalbų mokėjimas

Susidomėjai?

Jei nori tapti mūsų komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą!

Prisijunk prie Telia!
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

Telia

Karjera ir darbo galimybės

Domiesi technologijomis ir ieškai įdomių karjeros perspektyvų? „Telia“ rasi tai, ko nėra niekur kitur: įspūdingą pozicijų įvairovę ir galimybę išbandyti save skirtingose srityse. Nuo klientų aptarnavimo iki ateities inovacijų kūrimo visai Lietuvai ar Skandinavijos šalims – turime virš 500 unikalių darbo pozicijų, tad galimybių įvairovė laukia tavęs.

Kurk pokyčius

Prisijunk prie „Telia“ ir kurk reikšmingus pokyčius bei technologinius proveržius – turėsi galimybę prisidėti prie išskirtinių ar nacionalinės reikšmės projektų ir bendradarbiauti su tarptautinėmis ir vietinėmis profesionalų komandomis. Visoje „Telia Company“ dirba daugiau nei 20 tūkst. kolegų, o mūsų komandą vien Lietuvoje sudaro beveik 3 tūkst. specialistų!

Kultūra ir augimo galimybės

Kad ir ką dirbsi „Telia“, čia galėsi tobulėti visapusiškai ir dirbti savo ritmu, nes mes nuolat investuojame į darbuotojų augimą, emocinę sveikatą, finansinę ateitį ir darbo aplinkos gerinimą.


Plačiau - telia.lt/karjera
information about Telia
1944
Number of employees
>100 mln. €
Revenue 2022 y.