No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „NORKADA“

KONSULTANTĖ (-AS) PC OZAS SALELĖJE 1 ETATU

437-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „NORKADA“

Darbo pobūdis

Prisijunkite prie šaunaus mūsų kolektyvo: žadame puikiai derinamą slenkantį darbo grafiką (kaip darbuotojai patys kalba - niekur kitur taip grafikas nėra derinamas prie jų poreikių, kaip TIMEBAR), sąžiningą atlygį, motyvuojančius priedus už pardavimo rezultatus, patogias darbo sąlygas, parduodant prestižinius papuošalus ir laikrodžius.
Įgaukite patirties patikimoje įmonėje, atverkite karjeros vartus į mados ir stiliaus pasaulį, susipažinkite su mumis- draugiškais, linksmais ir aktyviais kolegomis. Siųskite savo CV dabar, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime.

Reikalavimai darbuotojui

Apmokysime visų pardavimo niuansų, pristatysime mūsų parduodamus produktus, o Jums teks pasirūpinti reprezentatyvia salelės švara, tvarka, prekių išdėstymu ir konsultuoti klientus, kurie neišvengiamai pirks, nes Jums seksis !

Įmonė siūlo

Tikimės, kad turite panašaus darbo patirties, bendraujate profesionaliai, mandagiai ir su šypsena. Jūsų užsienio kalbų žinias vertinsime kaip privalumą. Jei Jums svarbi galimybė dirbti mėgiamą darbą, nedvejokite – siųskite gyvenimo aprašymą, pasikalbėkime. Gal būtent tokio darbo ieškojote!

Atlyginimas

437-1200 €/mėn. į rankas
UAB „NORKADA“

UAB „NORKADA“

informacija apie UAB „NORKADA“
1121 €
Vid. atlyginimas bruto
4
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2021 m.