No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Biominvija“

Krovininio mikroautobuso vairuotojas (-a) (B kat.)

1200-2000 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „Biominvija“

Darbo pobūdis

Tarptautinių pervežimų vairuotojo darbas ratais LT-EU-LT.

Pilnų ir dalinių krovinių pervežimas Mercedes-Benz-Sprinter mikroautobusu.

Vairuotojai aprūpinami visa būtiniausia darbui įranga:
planšetinis kompiuteris-navigacija, telefonas, kuro/kelių apmokėjimo kortelė, apsaugos priemonės ir kita darbui reikalinga įranga.

Reikalavimai darbuotojui

Patirtis tokiame darbe privalumas.
B kategorija ir bent 2 metų vairavimo stažas.
Motyvacija, noras dirbti ir tobulėti.

Įmonė siūlo

Atlyginimas nuo 1200-2000 €/mėn. į rankas.

Lauksime Jūsų CV.

Kontaktinis tel:

Atlyginimas

1200-2000 €/mėn. į rankas
UAB „Biominvija“

UAB „Biominvija“

UAB Biominvija – lietuviško kapitalo transporto įmonė. Pagrindinė įmonės veikla – tarptautiniai krovinių pervežimai nuosavu transportu Europos Sąjungoje ir Lietuvoje.

Nuo pat įmonės veiklos pradžios įmonė sėkmingai plečiasi, kasmet didina savo transporto priemonių parką. UAB Biominvija transporto priemonių parką sudaro 42 Euro VI kategorijos Mercedes-Benz, Volvo, DAF vilkikai, kurie gabena krovinius puspriekabėmis Vakarų Europos šalyse bei 15 krovininių Mercedes-Benz Sprinter ir Renault Carpol mikroautobusų, kurie gabena mažesnius krovinius tarp Lietuvos – Vakarų Europos šalių.

UAB Biominvija vadovai bei savininkai yra sukaupę daugiau nei 25 metų patirtį transporto ir logistikos paslaugų sektoriuje.

UAB Biominvija nuolatinis tikslas – plėsti transporto priemonių parką, pastoviai jį atnaujinti; kurti darbo vietas Lietuvoje, kurti darbo vietas ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių piliečiams; užtikrinti ilgalaikį bendradarbiavimą su patikimais, ištikimais partneriais.

Patyrusi įmonės vadovybė perduoda įmonės vertybes ir savo patirtį naujiems darbuotojams, suteikia tinkamas sąlygas tobulėti bei prisidėti prie įmonės užsibrėžtų tikslų siekimo.
informacija apie UAB „Biominvija“
1508 €
Vid. atlyginimas bruto
39
Darbuotojų skaičius
3-5 mln. €
Pajamos 2022 m.