No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

Krovinių kontrolės specialistas (-ė) (darbas pamainomis)

1100-1800 €/mon. Gross
Calculate »
Net per month
Vilnius - EVERWEST, UAB

Job description

Mes turime ilgametę patirtį logistikos srityje. Vadovaujamės vakarietiškos kokybės standartais savo klientų pristatymams, kartu su beveik 6000 patyrusių specialistų komanda. Patirtis, patikimumas, ekspertiškumas, inovacijos, pripažinimas, pasitikėjimas - šios pagrindinės vertybės plėtojamos visuose mūsų procesuose. Organizacijoje tikime, kad žmonės yra mūsų didžiausia stiprybė. Čia puoselėjame draugišką, atvirumu, įsitraukimu ir pasitikėjimu grįstą įmonės kultūrą. Jeigu mūsų vertybės atliepia tavąsias – kviečiame prisijungti prie Everwest” komandos. Siekime karjeros aukštumų drauge.

Šiuo metu ieškome: Krovinių kontrolės specialisto (-ės).

Darbo pobūdis:

  • Ypatingai svarbių krovinių transportavimo stebėjimas;
  • Transportavimo metu iškilusių problemų sprendimas;
  • Komunikacija su vairuotojais jiems rūpimais klausimais;
  • Su transportu susijusios dokumentacijos administravimas.

Reikalavimai:

  • Atsakingumas, gebėjimas analizuoti informaciją ir priimti sprendimus savarankiškai;
  • Puikios lietuvių ir rusų kalbos žinios (anglų kalbos mokėjimas - privalumas);
  • Geri MS Excel įgūdžiai;
  • Galimybė dirbti naktimis ir savaitgaliais (darbas pamainomis);
  • Privalumas – darbo patirtis tarptautinių pervežimų srityje.


Mes siūlome:

Darbo vieta: Metalo g.12., Vilnius.

Mėnesinis valandinis atlyginimas (bruto) nuo 6,81 € iki 8,85 € (konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį, kompetenciją bei atitikimą kitiems pareigybės reikalavimams).

Be to, kiekvienas „Everwest“ kompanijos darbuotojas gauna papildomų naudų paketą, į kurį įeina:

Augimo galimybės: profesionali ir palaikanti komanda, vadovų ugdymo programos. Galimybė tobulėti dalyvaujant tiek vidiniuose, tiek išoriniuose mokymuose.

Sveikata ir gerovė: sveikatos draudimas. Modernus ir ergonomiškai įrengtas biuras, su poilsio zonomis, lauko terasomis ir sporto sale. Restoranas, kuriame, taikomos išskirtinės kainos darbuotojams.

Pripažinimas ir apdovanojimai: laisva diena gimimo dienos mėnesį, bei dovanos per šventes ar darbo įmonėje sukakties proga. Įvairūs įmonės renginiai, geriausių įmonės darbuotojų rinkimai, bei darbuotojų iniciatyva veikiantys bendraminčių klubai.

Salary

1100-1800 €/mon. gross

EVERWEST, UAB

„Everwest“ yra 27 metų krovinių pervežimo patirtį turinti, daugiau nei 2400 nuosavų vilkikų parką valdanti transporto įmonė, paslaugas koncentruojanti Rytų šalių ir Azijos rinkose. Kartu su daugiau nei 6000 darbuotojų komanda „Everwest nuolat plečia veiklą naujose rinkose, diegdama modernius ir tvarius sprendimus bei stiprindama savo lyderystę individualių, į klientą orientuotų logistikos paslaugų srityje. Everwest paslaugas renkasi visame pasaulyje žinomi prekės ženklai.
See all ads of this company (16)