No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
CVB client

LANKYTOJŲ CENTRŲ IR FIRMINIŲ PARDUOTUVIŲ VALDYTOJAS (-A)

Vilnius - MV GROUP

Darbo pobūdis

Darbo pobūdis:
Busite atsakingas (-a) už lankytojų centrų ir firminių parduotuvių Lietuvoje (Kaunas, Alytus, Šiauliai, Anykščiai) valdymą, plėtrą, veiklos užtikrinimą ir administravimą (uždarymo/atidarymo organizavimas, remontų koordinavimas, licencijos, IT infrastruktūros organizavimas ir pan.).
Pagrindinės užduotys:
  • Asortimento ir rinkodaros veiksmų įgyvendinimas pardavimo vietose
  • Pavaldžių darbuotojų atranka, mokymai, jų darbo kontrolė
  • Darbas su reprezentaciniais klientais bei renginių organizavimas
  • Rinkos ir pardavimo rezultatų analizė
  • Veiklos ataskaitų teikimas

Reikalavimai darbuotojui

  • Aukštasis universitetinis išsilavinimas
  • Parduotuvių valdymo/mažmeninės prekybos vadovaujančio darbo patirtis
  • Geri bendravimo, planavimo ir organizaciniai įgūdžiai
  • Iniciatyvumas, savarankiškumas, orientacija į rezultatą
  • Anglų kalbos žinios (ne žemesnis nei B1 lygis)
  • Vairuotojo pažymėjimas (B kategorija)

Privalumai:
  • Rusų kalbos žinios

Įmonė siūlo

  • Galimybę realizuoti savo idėjas, inicijuoti ir kurti pokyčius bei siekti aukštesnių rezultatų
  • Augti kartu su palaikančia profesionalų komanda
  • Patrauklias darbo sąlygas, konkurencingą atlyginimą bei visas darbui reikalingas priemones


Siųsdamas savo gyvenimo aprašymą (CV), motyvacinį laišką ar kitus dokumentus kandidatas į darbuotojus sutinka ir suteikia teisę duomenų valdytojui AB „MV GROUP Production“, buveinės adresas J. Jasinskio g. 16F, Vilnius (toliau – Bendrovė), tvarkyti jo asmens duomenis atrankos į darbo vietą (-as) vykdymo ir kandidatūros vertinimo tikslais.
Sveikatos duomenys. Duomenys apie kandidato sveikatą atrankos procese pagal galiojančius teisės aktus yra renkami ir tvarkomi tik siekiant įvertinti jo darbingumą ir (ar) gebėjimą dirbti profesinės rizikos sąlygomis.
Duomenų saugojimas. Kandidatų į darbuotojus asmens duomenys atrankos į darbo vietą (-as) vykdymo ir kandidatūros vertinimo tikslais Bendrovėje saugomi tol, kol vykdoma atranka į pasirinktą (-as) darbo vietą (-as).
Duomenų perdavimas tretiesiems asmenims. Bendrovė gali kandidatų į darbuotojus asmens duomenis perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda Bendrovei vykdyti kandidatų atranką arba kurie Bendrovei su atranka, kandidatų vertinimu ir vidaus administravimu susijusias paslaugas (pvz., personalo atrankos, vertinimo paslaugų teikėjai, duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, duomenų centrų, prieglobos ir debesijos paslaugų teikėjai ir kt.). Taip pat asmens duomenys gali būti perduodami priežiūros institucijoms arba teisėsaugoms įstaigoms, jei jų reikalaujama pagal galiojančius teisės aktus arba ginant teisinius reikalavimus.
Kandidato į darbuotojus teisės. Kandidatas į darbuotojus turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą), teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktiniai duomenys pateikti interneto spetainėje ) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu. Prašymai dėl šių teisių įgyvendinimo teikiami el. pašto adresu
CVB client

MV GROUP

UAB „MV GROUP Logistics“ (ankstesnis pavadinimas UAB „TROMINA")

KOMPLEKSINĖS 3PL PASLAUGOS VERSLUI.
Savo klientams teikiame sandėliavimo, akcizinio sandėlio, prekių paruošimo, pristatymo, distribucijos ir transportavimo paslaugas. Mūsų veiklos teritorija apima visą Lietuvą.