No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

M2M/IoT paslaugos verslo vadovas

Vilnius - Telia

Mes esame

Esu Giedrius Jasonas, ICT produktų plėtros ir kainodaros komandos vadovas ir šiuo metu ieškau naujo komandos nario – Telemetrijos ir daiktų interneto (M2M/IoT) paslaugos verslo vadovo. Komandą sudaro talentingi žmonės, tikri savo srities profesionalai. Metas ir tau tapti mūsų komandos nariu!

Tavo naujas iššūkis?

Tavo darbas – valdyti M2M/IoT paslaugą organizacijos teikiamą verslo klientams. Pagrindinės atsakomybės yra: paslaugų portfelio strategijos formavimas, paslaugos valdymas ir tobulinimas, kainodaros formavimas ir adaptavimas, pagalba pardavimų komandai, dalyvavimas didžiausiuose pardavimuose bei naujų paslaugų vystymas.

Kasdienybėje daugiausia teks dirbti su kolegomis, tačiau visada bus galimybė dalyvauti ir susitikimuose su klientais, visada svarbu matyti galutinį naudotoją – klientą. Pagrindinis lūkestis naujam komandos nariui yra gebėjimas dirbti su gausia skirtingų organizacijos padalinių komanda. Darbinėje dienotvarkėje reikės balansuoti paslaugos atitikimą verslo klientų ir konkurencinės aplinkos reikalavimams, bet taip pat išlaikyti organizacijos technologines bei finansines gaires.

Koks esi Tu?

Esi atsakingas, komunikabilus, mąstai strategiškai ir vertini bendradarbiavimą. Be to, savarankiška, nepriklausoma ir labai veržli asmenybė. Tuo pat metu esi komandos žaidėjas, kuriam artima įtraukianti komandinė dvasią. Nestokoji ryžto siekti rezultatų, smalsumo naujiems dalykams ir kūrybiškumo panaudojimo darbe. Ir, žinoma, sąžiningumas ir žodžio laikymaisi prieš klientą ir komandą tau - gyvenimo dalis.

Tavo patirtis ir žinios:

  • Turi patirties paslaugų/ produktų vystymo B2B srityje;
  • Turi patirties paslaugų/ produktų pardavimų B2B srityje;
  • Turi aukštą darbais grįstą kompetenciją informacinių technologijų ir telekomunikacijų srityje – privalumas;
  • Gebi analizuoti didelius duomenų masyvus ir pateikti konstruktyvias įžvalgas;
  • Puikiai gebi užmegzti ir palaikyti santykius su organizacijos įvairaus lygmens vadovais bei kolegomis savininkais;
  • Esi orientuotas į rezultatus, imlus, pozityvus ir sieki tobulėti;
  • Turi aukštąjį išsilavinimą;
  • Puikiai moki anglų kalbą (tiek žodžiu, tiek raštu);

Dirbdamas šioje pozicijoje gausi bazinį atlygį, kuris prasideda nuo 2500 - 3500 Eur (neatskaičius mokesčių).

Taip pat kiekvienam darbuotojui "Telia" turi parengusi papildomų naudų krepšelį į kurį įeina:

  • Sveikatos draudimas ir papildomas pensijų kaupimas;
  • Įvairios nuolaidos Telia paslaugoms ir prekėms, taip pat ir išskirtiniai partnerių pasiūlymai;
  • Papildomos atostogų dienos;
  • Lanksčios darbo sąlygos;
  • Asmeninis ir profesinis augimas, dalyvaujant vidinėse mokymų programose;
  • Kūrybiška ir jauki darbo aplinka;
  • 19000 nuostabių kolegų iš Skandinavų ir Baltijos šalių.

Nauji darbo principai. Mums rūpi žmonės, todėl reaguojame į susidariusią situaciją šalyje ir atrinktus kandidatus susipažinti pakviesime nuotoliniu būdu. Taip pat esame pasiruošę įgyvendinti visas būtinas sąlygas užtikrinant sėkmingą darbą iš namų, pradedant, bet neapsiribojant įrangos pristatymu į namus, naujokų įvedimu, mokymais ir pan.

Susidomėjai?

Jei nori tapti mūsų komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Nori sužinoti daugiau? Skambink telefonu Giedrius). Drąsiai kreipkis – mes vis dar ieškome kandidatų.
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

Telia

Karjera ir darbo galimybės

Domiesi technologijomis ir ieškai įdomių karjeros perspektyvų? „Telia“ rasi tai, ko nėra niekur kitur: įspūdingą pozicijų įvairovę ir galimybę išbandyti save skirtingose srityse. Nuo klientų aptarnavimo iki ateities inovacijų kūrimo visai Lietuvai ar Skandinavijos šalims – turime virš 500 unikalių darbo pozicijų, tad galimybių įvairovė laukia tavęs.

Kurk pokyčius

Prisijunk prie „Telia“ ir kurk reikšmingus pokyčius bei technologinius proveržius – turėsi galimybę prisidėti prie išskirtinių ar nacionalinės reikšmės projektų ir bendradarbiauti su tarptautinėmis ir vietinėmis profesionalų komandomis. Visoje „Telia Company“ dirba daugiau nei 20 tūkst. kolegų, o mūsų komandą vien Lietuvoje sudaro beveik 3 tūkst. specialistų!

Kultūra ir augimo galimybės

Kad ir ką dirbsi „Telia“, čia galėsi tobulėti visapusiškai ir dirbti savo ritmu, nes mes nuolat investuojame į darbuotojų augimą, emocinę sveikatą, finansinę ateitį ir darbo aplinkos gerinimą.


Plačiau - telia.lt/karjera
information about Telia
1944
Number of employees
>100 mln. €
Revenue 2022 y.