No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
UAB „Vilandra“

Maisto verslo vadovas (-ė)

Vilnius - UAB „Vilandra“

Darbo pobūdis

Dabar mums yra labai reikalingas smalsus(-i) ir „aštriadantis (-ė)“ Maisto verslo vadovas (-ė), kurio pagrindinės atsakomybės:

Maisto produktų marketingo strategijos įgyvendinimas: planuoja bei įgyvendina produktų marketingo ir pardavimų strateginius planus Baltijos šalių rinkose (maisto produktų rinkos analizė, biudžeto planavimas ir valdymas, marketingo veiklų planavimas, kainodaros sudarymą, rezultatų analizė ir pan.).

Ryšių su partneriais ir klientais palaikymas: derybos, kontraktai su užsienio ir Lietuvos gamintojais bei prekybos tinklais, įsipareigojimų ir paslaugų partneriams kokybės užtikrinimas ir pan.

Komandos sutelkimas bei koordinavimas tikslų siekimui.

Lūkesčiai kandidatui

Patirtis– ne trumpesnė nei 5 metų patirtis kasdienio vartojimo produktų (FMCG) pardavimo ir rinkodaros srityje.

Aktyvumas, savarankiškumas ir kryptingumas – išmanyti verslo procesus, gebėti formuoti rinkodaros ir pardavimų strategiją, gebėjimas analizuoti rinkos duomenis bei rodiklius, domėtis produktų rinkos tendencijomis.

Rezultato siekimas – derybiniai įgūdžiai, mokėti valdyti projektus, analizuoti rezultatus ir bei planus paversti realybe.

Bendradarbiavimo, lyderystės ir komandinio darbo įgūdžiai – gebėti kurti ir plėtoti efektyvią profesinę partnerystę su partneriais, klientais, susijusiais padaliniais bei komanda, pozityviai spręsti kylančius sunkumus.

Taip pat ne mažiau svarbu – gebėti sklandžiai komunikuoti (žodžiu, raštu) lietuvių bei anglų kalbomis, turėti gerus darbo kompiuteriu įgūdžius (MsOffice).

Įmonė siūlo

Įdomų, savarankišką ir atsakingą darbą;
Galimybę dirbti trijų Baltijos šalių rinkose;
Nuo kompetencijos priklausantį atlygį: nuo 4800€ (bruto) ir nuo rezultatų priklausančią premijavimo sistemą;
Nelaimingų atsitikimų draudimą (24/7);
Galimybę dirbti profesionalioje bei draugiškoje komandoje, kartu formuoti komandos tradicijas, įsitraukti į komandos iniciatyvas;
Lankstų darbo grafiką bei hibridinio darbo galimybę;
Įvairias nuolaidas kompanijos platinamai produkcijai.
UAB „Vilandra“

UAB „Vilandra“

Vilandra () yra Baltijos šalyse sėkmingai veikianti plataus vartojimo ir medicininės paskirties produktų didmeninės prekybos bei rinkodaros įmonė.

Vilandra jau 30 metų importuoja pasaulyje pirmaujančių prekinių ženklų plataus vartojimo produktus, pvz. Chupa Cups, Mentos, Haribo, Fisherman‘s Friend, Grenade, Rio Mare, Neutrogena, o.b., Carefree, Listerine, Vileda, Bambo Nature, Skyn, LifeStyles ir kitus, organizuoją jų prekybą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, užtikrina paskirstymą ir logistiką, teikia prekinių ženklų rinkodaros paslaugas.

Mums svarbu savo kasdieniu atsakingu darbu kurti pridėtinę vertę savo partneriams, klientams ir parduodamų produktų vartotojams. Profesionalumas, ilgametė patirtis, vykdomų veiklų įvairovė, rinkos analizė – tai pagrindinių VILANDROS teikiamų paslaugų „kertiniai akmenys“.

Būsimas kolega, jei nori dirbti Baltijos šalyse stipriai augančioje prekinių ženklų vystymo įmonėje ir turi reikiamą darbo patirtį bei aukštas profesines ambicijas - Vilandra gali tapti darboviete realizuojančia Tavo lūkesčius.
informacija apie UAB „Vilandra“
2919 €
Vid. atlyginimas bruto
(92% didesnis už LT vidurkį)
51
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1650 €
25% uždirba 1650-2572 €
25% uždirba 2572-3306 €
25% uždirba nuo 3306 €