No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
UAB Laidojimo paslaugų centras

Maketuotojas (-a)

1000-1260 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - UAB Laidojimo paslaugų centras

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai sėkmingiausioje savo srities įmonėje. Siūlome patogias darbui sąlygas, visas reikalingas darbui priemones. Užtikrinsime pagarbą Jūsų idėjoms, siekiams ir poreikiams, pagalbą ir palaikymą, sąžiningą atlygį ir motyvavimo priemones.
Aptarkime šį pasiūlymą išsamiau. Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu ir atrankos konfidencialumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Šiame darbe retušuosite, spaudinsite ir rėminsite portretus, ruošite kryžiaus lenteles, bendrausite su padalinių darbuotojais visoje Lietuvoje, taip pat prisidėsite prie darbo skelbimų, skrajučių, reklaminių bukletų ir kt. maketavimo darbų. Seksite darbui būtinų priemonių (popieriaus, rėmelių, kryžiaus lentelių ir kt.) likučius ir esant poreikiui vykdysite jų užsakymus.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį arba aukštesnįjį išsilavinimą (grafikos dizaino, meno srityje), bei ne mažesnę kaip 2 metų patirtį atliekant retušavimo ir maketavimo darbus. Anglų ir rusų k. žinias, kaip ir panašaus darbo patirtį vertintume kaip privalumus. Lauktume motyvuoto, orientuoto į rezultatą, atidaus detalėms, savarankiško, puikiai laiko planuojančio ir kūrybiško profesionalo, mokančio dirbti su Adobe Photoshop, InDesign, Adobe Illustrator, CorelDraw ir pan. programomis.
Nedelskite, siųskite CV jau šiandien – sužinokite daugiau.

Atlyginimas

1000-1260 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Darbo laikas:
Visa darbo diena.
UAB Laidojimo paslaugų centras
strongest_in_lithuania

UAB Laidojimo paslaugų centras

UAB “Laidojimo paslaugų centras” - kompleksiškiausias laidojimo šarvojimo, kremavimo ir kitas paslaugas teikianti įmonė Lietuvoje. Šiuo metu klientus aptarnaujame 9-iuose padaliniuose. Penktus metus iš eilės esame tarp 7% patikimiausių ir ekonomiškai stabiliausių Lietuvos TOP įmonių. Plėtojame skaidrų verslą, puoselėjame įmonės finansinę reputaciją, konkurencingumą, atsakomybę ir pagarbą savo klientams bei verslo aplinkai. Didžiuojamės sumania komanda, atidžiu požiūriu į kiekvieną klientą, kruopščiai atrinktu asortimentu ir nuolatiniu tobulėjimu.
informacija apie UAB Laidojimo paslaugų centras
2712 €
Vid. atlyginimas bruto
(78% didesnis už LT vidurkį)
69
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1952 €
25% uždirba 1952-2533 €
25% uždirba 2533-3090 €
25% uždirba nuo 3090 €