No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

UAB „Marino projektai“ offers job:

UAB „Marino projektai“

Prisijunkite prie Marino Projektų komandos – kur prasideda darbinis meistriškumas!

Ieškote karjeros, kuri vestų sėkmės link? Marino Projektai – tai pirmaujanti laivų apdailos ir įrengimo įmonė, turinti pasaulinį pėdsaką bei meistriškumo reputaciją.

Marino Projektuose tikime ugdydami talentus, ugdydami kūrybiškumą ir įgalindami žmones išnaudoti visą savo potencialą. Prisijungimas prie mūsų komandos reiškia pasinėrimas į dinamišką aplinką, kurioje klesti naujovės, priimami iššūkiai ir kurioje kiekviena diena suteikia naujų augimo galimybių.

Būdami Marino Projektai šeimos nariu, dirbsite kartu su pramonės ekspertais ir vizionieriais, kurie aistringai vertina savo veiklą. Nesvarbu, ar esate patyręs specialistas, ar tik pradedate savo karjerą, mes siūlome palankią atmosferą, kurioje bendradarbiavimas yra labai svarbus, o jūsų indėlis yra vertinamas.

Nuo prabangių jachtų iki komercinių laivų – mūsų projektai apima jūras, siūlydami įvairius ir įdomius iššūkius, kurie pakels jūsų įgūdžius į naujas aukštumas. Siekdami užtikrinti kokybę, vientisumą ir saugumą, mes ne tik statome laivus – formuojame jūrų pramonės ateitį.

Pasiruošę leistis į naudingą karjeros nuotykį? Išbandykite daugybę Marino Projektų pasiūlymų ir atraskite jūsų laukiančių galimybių pasaulį. Prisijunkite prie mūsų, kartu nubrėždami kelią tobulumo link.


Personalo sk. nr: +3706 7508976
Company job ads