No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
V.K. SMARTWILL MANAGEMENT LTD

Mokytojas

1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - V.K. SMARTWILL MANAGEMENT LTD

Darbo pobūdis

Laba diena, brangusis kandidate!

Šį darbo pozicijos aprašą parašė mūsų direktorius – vadovas.

Aš manau, kad teigiami vadovo ir darbuotojų santykiai daro didelę įtaką įmonės augimui ir plėtrai, todėl dabar aš pats išsamiau papasakosiu apie šią darbo poziciją.

Mūsų online mokykla Smartwill padeda vaikams nuo 9 - 15 metų lavinti savo intelektinius gebėjimus. Mes geriname dėmesio koncentraciją, atmintį, greitą mąstymą bei kitus įgūdžius, kurie prisideda prie sėkmingo vaiko augimo. Po mūsų pamokų pas vaikus atsiranda didžiulis susidomėjimas ir motyvacija mokytis. Šiuo metu mūsų pamokos vyksta Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje ir Lenkijoje.

Tik per pastaruosius du metus mes jau padėjome daugiau nei 4000 vaikų. Mūsų pagrindinis tikslas – padėti milijonui vaikų visame pasaulyje išlavinti savo intelektinius gebėjimus, tapti sėkmingais ir laimingais asmenimis. Taigi, turime padėti dar 996 000 vaikų. Norime įgyventi šį tikslą per artimiausius 7 metus.
Šiam tikslui pasiekti mums reikia daug gerų ir talentingų mokytojų, todėl šiuo metu ši darbo pozicija yra laisva.

Per šešerius darbo metus mes nesame turėję nei vieno teisinio ginčo su mūsų klientais, tai galite patikrinti internete. Praėję pirmą kurso dalį, 75% klientų įsigija kitas kurso dalis, taip pat teigiami pastovūs tėvelių atsiliepimai tik įrodo, kad klientams patinka mūsų sukurtas produktas.

Kadangi mūsų įmonė labai sparčiai plečiasi, į savo komandą ieškome papildomos darbo jėgos – talentingo mokytojo, kuris ves online pamokas pagal mūsų autorinę metodiką vaikams lietuvių kalba Lietuvoje.

Reikalavimai darbuotojui

Kodėl ši darbo vieta vis dar laisva?

Mūsų įmonė labai sparčiai auga ir plečiasi. Kiekvieną mėnesį mes gauname apie 1000 norinčių pas mus į kursą užsirašyti klientų užklausų.
Online mokymai vis sparčiau plinta ir populiarėja, mokyklinio švietimo kokybė vis prastėja, todėl tėveliai vis dažniau ieško papildomų lavinančių būrelių savo vaikams ir mūsų paslaugos tampa vis paklausesnės.

Ko mes ieškome?

Mes ieškome gero, sąžiningo, pozityvaus, iniciatyvaus ir energingo žmogaus, kuris būtų susidomėjęs tapti mokytoju, turi aukštąjį išsilavinimą arba šiuo metu mokosi paskutiniuose studijų kursuose.
Visus būsimus mokytojus mes apmokome pagal mūsų autorinę metodiką, todėl, jeigu jūs dar neturite patirties, dirbant su vaikais, nesijaudinkite, mes viskuo jus apmokysime ir padėsime. Svarbiausia – didžiulis noras padėti vaikams bei siekis augti ir tobulėti patiems.

Taigi, ką mes siūlome:

  • vidutinis atlyginimas iki 1500 eurų.
  • galimybė dirbti nuotoliniu būdu iš bet kurio pasaulio kampelio.
  • darbo grafikas 4-5 dienos į savaitę nuo 12:00 iki 20:00.
  • darbas tarptautinėje švietimo įmonėje, jaunų, draugiškų ir į tobulėjimą orientuotų žmonių kolektyve.
  • pastovaus augimo ir tobulėjimo galimybė (kiekvieną savaitę pas mus vyksta mokymai įvairiausiomis temomis).
  • online pamokų vedimas mažose grupelėse, iki 8 vaikų.
  • apgalvoti mokymai, kurie padės greitai prisitaikyti ir suprasti darbo specifiką mūsų įmonėje.
  • pilnai paruoštas kursas, su medžiaga kiekvienai pamokai, todėl jums nereikės nieko ieškotis ir ruoštis papildomai.
  • remiantis paskutiniais metais, vežame geriausius mokytojus į šiltuosius kraštus, kelti jų kvalifikaciją bei tiesiog persikrauti. (Praeitais metais su mokytojais aplankėme Kiprą)
  • apmokamos atostogos.
  • nuolaidos mūsų produktams jums bei jūsų giminaičiams.
  • karjeros augimo galimybės iki vyriausiojo mokytojo ir metodininko.
⁃ darbas, nešantis ne tik gerą uždarbį, bet ir naudą visuomenei.
Jeigu jūs viską perskaitėte iki šios pastraipos ir supratote, kad norite dirbti mūsų įmonėje bei prisidėti prie augančios kartos tobulėjimo, pateikite užklausą šiai darbo pozicijai, įrašydami „noriu tapti Smartwill mokytoju“. Taip pat parašykite tris priežastis, kodėl mes turėtume pasirinkti būtent jus. Tokiu būdu mes suprasime, jog jūs esate dėmesingas ir motyvuotas kandidatas.

Atlyginimas

1500 €/mėn. į rankas
V.K. SMARTWILL MANAGEMENT LTD

V.K. SMARTWILL MANAGEMENT LTD

Smartwill – tai online mokykla, skirta ugdyti vaikų nuo 9 iki 15 metų intelektinius gebėjimus.
Nuo 2017 metų mes padėjome daugiau nei 5000 vaikų:

  • išmokti paprastai ir greitai įsiminti naują informaciją
  • tapti dėmesingesniais ir savarankiškais
  • atrasti motyvaciją mokytis bei išmokti pasitikėti savimi

Šiuo metu mūsų užsiėmimai vyksta Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje, Kipre ir Lenkijoje. Mūsų mokykloje dirba kvalifikuoti mokytojai, kurie veda online pamokas vaikų grupelėms realiu laiku.

Kadangi mūsų įmonė labai sparčiai auga ir plečiasi, mes į savo komandą ieškome talentingo pardavimų vadybininko, kuris bendraus su mūsų klientais (vaikų nuo 9-15m. tėveliai) bei aktyviai dalyvaus mūsų edukacinio produkto pardavime Lietuvoje.