Restorano virtuvės darbo organizavimas, atsakomybė už maisto gamybos procesą, virtuvės darbuotojų darbo organizavimas, tinkamas technologinių kortelių sudarymas, savikontrolės žurnalų pildymas, švaros ir tvarkos priežiūra, higienos reikalavimų laikymasis, atsakingas požiūris į darbą, sandėlio likučių kontrolė ir prekių užsakymas, maisto produktų apdorojimas ir paruošimas, gaminamų patiekalų kokybės užtikrinimas, meniu perkūrimas esant reikalui.
Reikalavimai darbuotojui
Būtina virėjo(-os) profesinis išsilavinimas;
Minimali 2 metų patirtis;
Sėkminga darbo patirtis restorane - būtų privalumas;
Orientacija į kokybišką rezultatą;
Gebėjimas planuoti laiką;
Tvarkingumas, punktualumas, darbštumas;
Meilė virėjo profesijai;
Kūrybiniai sugebėjimai;
Draugiškų santykių kolektyve palaikymas.
Įmonė siūlo
Siūlome darbą naujame restorane, vis labiau populiarėjančiame Palūšės miestelyje, šalia Ignalinos miesto.
Esantiems iš kitų miestų suteikiamas apgyvendinimas.
Ieškome žmogaus, kuris norėtų prisidėti prie naujai augančio verslo klestėjimo ir populiarėjimo.
Bus organizuojami apmokymai sukurto meniu išpildymui.
Daugiau informacijos galima gauti telefonu
Atlyginimas
800-1500 €/mėn. į rankas
Atlyginimas priklausys nuo žmogaus patirties, viską paliekame derybų klausimui
UAB „OVERDRAIVAS“
Naujai kuriamas kolektyvas, tad ieškome žmonių, motyvuotų ir norinčių kurti patrauklią vietą lankytojams iš visos Lietuvos.