No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
MB „Prekyba kitaip“

Naujų prekinių ženklų marketingo projektų vadovas (-ė)

1100-1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - MB „Prekyba kitaip“

Ko mes ieškome

Ieškome komandos nario pasiruošusio generuoti idėjas ir kurti marketingo strategiją naujiems į rinką įvedamiems produktams ir prekiniams ženklams, reklaminiams skelbimams bei naujienlaiškiams.

Šioje darbo pozicijoje tiesiogiai prisidėsi prie esamų ir naujai į Europos rinką įvedinėjamų prekių ženklų, produktų įvaizdžio kūrimo ir plėtros.

Jei trykšti noru tobulėti, turi ambicingų tikslų, gebi strategiškai veikti ir turi skaitmeninio marketingo žinių, mes labai laukiame tavęs savo komandoje.

Mums būtų svarbu

Marketingo pagrindų supratimas;
Patirtis su prekių ženklų marketingu;
Komunikacijos veiksmų planavimas ir įgyvendinimas;
Darbo su socialiniais tinklais patirtis;
Marketinginių kampanijų kūrimas, koordinavimas ir rezultatų analizė;
Vaizdinės ir tekstinės komunikacijos redagavimas ir kūrimas.

Mes siūlome

Galimybes augti kartu su įmone;
Sprendimų ir kūrybos laisvę;
Dinamišką ir kūrybišką darbą;
Profesinį ir asmeninį tobulėjimą;
Jaukią atmosferą jaunatviškame ir ambicingame kolektyve Vilniuje (Žirmūnai).

Apie įmonę

Esame sparčiai besiplečiantis elektroninių parduotuvių startuolis. Šiandien dirbame šešiose skirtingose rinkose ir jau dairomės naujų. Klientams, kuriame teigiamą apsipirkimo internete patirtį suteikdami visas garantijas ir pasiekiamumą. Nuolat tai tobuliname, ieškome naujų integracijų ir sprendimų. Buriame ambicingą, tobulėti ir augti kartu su įmone siekiantį kolektyvą. Esame nedidelė ir labai draugiška komanda, todėl dažnai sugalvojame bendrų pramogų ar laisvalaikio praleidimo būdų.
Jei trykšti noru tobulėti, turi ambicingų tikslų ir su savimi neši gerą energiją, mes labai laukiame tavęs savo komandoje.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas

Biuras

Stalo futbolas Nemokami užkandžiai Dviračių saugykla

Kiti privalumai

Reguliarūs mokymai

Atlyginimas

1100-1500 €/mėn. į rankas
Konkretus darbo užmokestis priklauso nuo turimų kompetencijų bei darbo patirties.
MB „Prekyba kitaip“
strongest_in_lithuania

MB „Prekyba kitaip“

Adex Group - jauna, inovatyvi, sparčiai besiplečianti elektroninės prekybos įmonė. Šiandien, su įvairiais produktais, dirbame aštuoniose skirtingose užsienio rinkose ir jau dairomės naujų. Siekiame sukurti klientams teigiamą apsipirkimo internete patirtį, suteikdami visas garantijas ir greitą pasiekiamumą. Nuolat tobulėjame, ieškome naujų integracijų ir sprendimų.

Mes labai džiaugiamės, kad mums pavyko suburti ambicingą, tobulėti ir augti kartu su įmone siekiantį, kolegų ratą. Esame draugiška, bendraminčiu komanda, todėl dažnai visi kartu leidžiame laiką pramogaudami.

Jei Tu, kaip ir mes, trykšti noru tobulėti, turi ambicingų tikslų ir su savimi neši gerą energiją, mes labai laukiame tavęs savo komandoje!